Meghan Markle Suits dizisinden resmen ayrılıyor!

USA Network ve Universal Cable Productions'ın bildirisiyle birlikte Meghan Markle'ın Suits'in 7. sezon sonunda ayrılığı resmileşti.

Volkan Küçükel
29 Kasım 2017 - 15:26
Gündem

Ve USA Network'ten resmi duyu geldi. Meghan Markle, kanalın popüler dizisi Suits'ten resmen ayrılıyor!

Dizide Rachel Zane karakterine hayat veren Meghan Markle'ın, Patrick J. Adams ile birlikte yedinci sezon sonunda diziden ayrılacakları daha önceden gelen haberlerle beklenen bir gelişmeydi.

MEGHAN MARKLE'IN AYRILIĞI RESMİLEŞTİ!

USA Network ile dizinin ortak yapımcısı Universal Cable Productions'ın, Meghan Markle ile İngiliz Kraliyet ailesinin veliahtlarından Prens Harry'nin nişanlandıklarını duyurmasının bir gün sonrasındaki bildirisiyle birlikte Markle'ın sezon sonunda Suits'ten ayrılığı resmileşmiş oldu.

17-11/29/markle-evlilik.jpg

Bildiri şöyle:

"USA Network ve Universal Cable Productions'taki her birimiz , Meghan Markle ve Prince Harry'e nişanlanmaları konusunda en içten tebriklerimizi göndermek istiyoruz

Meghan yedi yıldır ailemizin bir üyesi ve onunla çalışmak bizim için keyif olmuştur. Suits'e karşı inkar edilemez tutkusu ve fedakarlıkları için kendisine teşekkür etmek istiyoruz. Onun için en iyisini diliyoruz."

Duyuru her ne kadar süpriz olmasa da gelişmenin ilk kez resmi bir ağızdan doğrulanması açısından önemliydi.

Gerek Meghan Markle gerekse Patrick J. Adams, ilk sezonundan bu yana Suits'in oyuncu kadrosunda düzenli olarak yer almakta.

17-11/29/rachel-zane.jpg

MARKLE'I İKİ DÜĞÜN BEKLİYOR OLABİLİR!

Markle'ın gerçek hayattaki düğününün gelecek yıl bahar mevsimi içerisinde yapılacağı duyurulmuştu. Markle'ı dizideki Rachel rolüyle de bir düğün bekliyor olabilir!

Sutis yaratıcısı Aaron Korsh daha önce yaptığı açıklamalarda dizide nişanlı olan Rachel ve Mike'ın uzun süredir ertelenen düğünlerinin 7. sezonun final bölümlerinde gerçekleşebilme ihtimalinden bahsetmişti.

Devam etmekte olan 7. sezonunda kış dönemine kadar araya girip 2018'in başlarında kaldığı yerden devam edecek olan Suits'in 8. sezonu henüz resmileşmese de dizinin yeni sezon onayını almasına kesin gözüyle bakılıyor.

"Suits" 7. sezon 11. bölüm teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin