Dynasty 2. sezonda ayrılık var!

The CW kanalının Dynasty dizisinin 2. sezonunda Nathalie Kelley olmayacak.

Volkan Küçükel
24 Haziran 2018 - 23:55
Gündem

"Onlarınki gibi varlıklı aileler her istediklerini elde etmeye alışkındır. Onların istediğiyse topyekûn bir savaş, üstelik birbirlerine karşı..."

Orijinali 1981-1989 yılları arasında ABC kanalında yayınlanıp Türk televizyonlarında Hanedan ismiyle izleyicilerle buluşan; Amerika'nın en zengin iki ailesi Carrington ve Colby aileleri arasında süre gelen kavga ve düşmanlık üzerine kurulu hikayeye sahip "Dynasty"nin The CW kanalındaki aynı isimli yeniden çevrim dizisinin ikinci sezon hazırlıkları sürüyor.

DYNASTY 2. SEZONDA NATHALIE KELLEY OLMAYACAK!

Yeni sezon öncesinde diziden bir oyuncunun ayrılık haberi geldi.

İlk sezonda Cristal Flores Carrington karakterine hayat veren aktris Nathalie Kelley, E!'ye verdiği röportajda yeni sezon oyuncu kadrosunda yer almayacağını belirtti.

18-06/24/nathalie-kelly.jpg

Bu gelişme dizinin takipçileri için şok edici bir gelişme olmasa gerek! Dynasty'nin ilk sezon final bölümü "Dead Scratch"te Cristal'ın vurulma olayının da gerçekleştiği gecede Cristal, Alexis ve Michael'ın yangın içinde kapana kısılması nedeniyle bu karakterlerin gelecekleri belirsiz halde kalmıştı.

Peru doğumlu Avustralyalı aktris Kelley, Cristal'ın dizideki geleceği hakkında "İkinci sezon hakkında hiçbir şey okumadım. Bir ölüm ya da koma? Aslında ne olduğunu bilmiyorum. Ancak bildiğim şey Temmuz ayında Atlanta'ya gitmeyeceğim ve Los Angeles'ta kalacağım. Hayatımı yeniden rayına oturtacağım..." ifadelerini kullandı.

Kelley, Dynasty'nin yeniden çevriminde Elizabeth Gillies (Fallon Carrington), Grant Show (Blake Carrington), Alan Dale (Joseph Anders), James Mackay (Steven Carrington), Sam Adegoke (Jeff Colby), Robert Christopher Riley (Michael Culhane) ve Rafael de la Fuente (Sammy Jo Jones) ile birlikte ana oyuncu kadrosunda yer alıyordu.

DYNASTY 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dynasty, 2. sezon bölümleriyle 12 Ekim'den itibaren Cuma akşamları The CW izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin