Nobodies dizisi iptal edildi!

TV Land'in komedi dizisi Nobodies resmen iptal edildi. Nobodies'in 3. sezonu olmayacak.

Volkan Küçükel
24 Haziran 2018 - 17:05
Gündem

İlk sezonunu TV Land'de geçiren, ikinci sezonuna ise Viacom Media Networks'ün bir diğer kanalı Paramount Network'te başlayıp sezonun iki bölümünün ardından yeniden TV Land'e dönen komedi dizisi "Nobodies" yolun sonuna geldi!

NOBODIES İPTAL EDİLDİ!

Ben Falcone ve Melissa McCarthy ikilisinin yürütücü yapımcılığında hazırlanan dizi resmen iptal edildi. Buna göre Nobodies'in 3. sezonu olmayacak.

29 Mart 2017'de 12 bölümlük ilk sezonuyla TV Land ekranlarında yayın hayatına başlayan dizi, 29 Mart 2018 tarihinde prömiyerini yapan ikinci sezonuyla kardeş kanal Paramount Network'e geçmiş, buradaki iki bölümlük yayının ardından tekrar TV Land'e geçerek sezonu 31 Mayıs 2018'de tamamlamıştı.

18-06/24/nobodies-1-sezon.jpg

NOBODIES REYTİNGLERİ

Reytinglerde TV Land'in diğer komedileri Younger ve Teachers'ın arkasında kalan Nobodies için alınan iptal kararı dolayısıyla fazla sürpriz olmadı.

Dizinin ikinci sezonu izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 0.08 reyting oranı ve 393,000 izleyici ortalamasını elde etti. Bu rakamlar ilk sezona göre reyting oranında yüzde 8, toplam izleyici sayısında yüzde 10'luk bir artış getirse de ortaya çıkan bu tablo dizinin iptaline engel olamadı.

NOBODIES DİZİSİNİN KONUSU

Hugh Davidson, Larry Dorf ve Rachel Ramras üçlüsünün senaryosunu kaleme alıp başrollerini paylaştığı Nobodies'in hikayesi bu üçlünün gerçek yaşamından esinleniyor.

Arkadaşları şöhrete ulaşıp servet kazanırlarken Hollywood'da basamakları tırmanmaya çalışan üç aktör/komedyenin yaşadıkları ekrana yansıtılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin