Söz'ün Baharı Aybüke Pusat yeni dizisi hakkında konuştu!

Söz dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan Aybüke Pusat yeni dizisi hakkında açıklamalarda bulundu. Bahar karakterini canlandıran oyuncu hangi dizi ile anlaştı?

Nurşah
23 Haziran 2018 - 19:31
Magazin

Star Tv ekranlarının bir pazartesi klasiği haline gelen dizisinin sezon finalinde sevilen karakter Bahar'ın vedası gerçekleşti. İzleyiciler Bahar'ın ölümü ile büyük bir mutsuzluğa kapılırken Aybüke Pusat yeni dizi planları hakkında açıklamalarda bulundu!

18-06/23/aybuke-pusat-yeni-dizi.jpg

Aybüke Pusat yeni dizisi hakkında konuştu

Rol aldığı Söz dizisinin sezon finali yapması ile soluğu Japonya'da alan Aybüke Pusat, tatil dönüşü objektiflere yakalandı. Geçtiğimiz gün Levent'te bir arkadaşı ile görüntülenen Söz dizisinin sevilen karakteri Bahar'a hayat veren oyuncu gelecek sezonda yepyeni bir dizi ile ekranlara döneceğini belirtti...

18-06/23/soz-bahar-yeni-dizi.jpg

"İzleyenleri hayal kırıklığına uğratmayacak bir rol seçtim." diyen 23 yaşındaki güzel oyuncunun sır gibi sakladığı yeni dizisinin gelecek sezon ekrana gelecek yapımlardan hangisinin olduğu hakkında henüz bir bilgi paylaşılmadı. Aybüke Pusat yeni dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin