Child’s Play'in (Çocuk Oyunu) dizisinin geleceği kesinleşti!

Kült film serisi Child's Play'in dizisi geliyor. Don Mancini, Twitter hesabından müjdeyi verdi.

Volkan Küçükel
25 Haziran 2018 - 00:53
Gündem

Suçlu bir seri katilin polis kurşunuyla vurulmasının ardından ölmeden önce kendi ruhunu bir oyuncak bebeğe aktarmasıyla gelişen olayları izleyiciye aktaran; 1988'de ortaya çıkıp son olarak 2017'de Cult of Chucky filmiyle yedi filme ulaşan "Child's Play (Çocuk Oyunu)" filminin televizyon dizisinin yapılacağı bir süredir gündemde.

Ve geçtiğimiz günlerde serinin yaratıcı ismi Don Mancini'den konuyla ilgili yeni bir açıklama geldi. Bu açıklamaya bakılırsa Child's Play'in dizisinin gelmesi artık kesinleşmiş gibi!

CHILD'S PLAY KORKU DİZİSİ GELİYOR!

Mancini, sosyal medya hesabından paylaştığı gif'le "Child's Play: The TV Series" - "Televizyonunuzun Ayarlarıyla Oynamayın" ifadelerine yer vererek bir bakıma dizinin geleceğini müjdeledi.

18-06/25/don-mancini-twitter.jpg

1988 senesinde Child's Play ile başlayan seri Child's Play 2 (1990), Child's Play 3 (1991), Bride of Chucky (1998), Seed of Chucky (2004), Curse of Chucky (2013) ve Cult of Chucky (2017) filmleri ile devam ederek bugüne kadar dünya çapında 182 milyon dolarlık gişe hasılatı elde etti.

Film serisinin yaratıcı ismi Mancini son dönemde bazı televizyon dizilerinde dümenin başına geçmişti.

Korku klasiği Chucky serisi filmlerinin hepsinde senarist, yapımcı ve yönetmen olarak bulunan isim Hannibal dizisinin bir bölümünde ve Syfy'ın korku dizisi Channel Zero'nun bazı bölümlerinde yazarlık yaptı.

18-06/25/childs-play-2.jpg

Mancini sene başında yaptığı açıklamada dizi projesi için "Child's Play" ismini kullanmayı düşündüklerini, her zamankinden daha karanlık ve ürkütücü bir devam hikayesini ekrana yansıtmak istediklerini, Brad Dourif'in bir kez daha Chucky'e ses vermek için iş başı yapacağını belirtmişti.

Child's Play'in dizi projesiyle ilgili şimdilik elimizde fazla bir bilgi yok. Önümüzdeki dönemde oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekiple ilgili detaylı bilgilerin gelmesini bekliyoruz.

"Child's Play (1988)" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin