resim yok
22 Mayıs 2013 - 00:00

Son dönemin en popüler ve en çok kazanan oyuncuları arasında üst sıralarda yer alan genç ve yetenekli oyuncu Beren Saat, yeni projeler peşinde koşmaya devam ediyor!

 

Uyarlama film

 

Özcan Deniz’in başlattığı uyarlama film modasına Uğur Yücel de katıldı.

Yücel'in filmde başrolü oynayacağı kadın yıldız için Beren Saat ile görüştüğü konuşuluyor.

 

Black

TMC Film'in imza atacağı filmin adı "Black" yani "Siyah"... Film bir Hint/Amerikan yapımının uyarlaması olacak.

 

Çekimler Haziran'da başlıyor


Çekimlerinin Haziran ayında başlaması planlanan film, dramatik konusuyla ilgi çekiyor.

 

Eğer anlaşma olursa...

Eğer Beren Saat film için anlaşma yaparsa "İntikam"dan sonra ikinci kez uyarlama projede rol almış olacak. Bilindiği üzere İntikam dizisinin orijinal versiyonu Amerika'nın ABC kanalında Revenge ismiyle gösterilmekte. Dizi, geçtiğimiz günlerde başarılı bir ikinci sezon finali bölümüyle araya girdi.

Orijinal versiyonunda Rani Mukherjee, Amitabh Bachchan, Nandana Sen'in rol aldığı Black filminde, hayatı karanlıkta yaşamaya mahkûm sağır ve kör bir kızın hikâyesi beyazperdeye taşınıyor.
[reklam]
Filmin özeti kısaca şöyle:

Kör ve sağır bir kızın bir öğretmen sayesinde hayata nasıl tutunduğunu ve nasıl yaşam mücadelesi verip kazandığını, sonunda da öğretmeni aynı duruma düşünce ona nasıl umutsuzca öğretmenlik yaptığını konu almaktadır.

Kör ve sağır doğan Michelle ailesi tarafından anlaşılamamaktadır. Annesi ve babası Michelle'i akıl hastanesine göndermeden önce son kez bir öğretmen tutup şanslarını denemek isterler.

 

Başta öğretmenle iyi anlaşamasalarda bu öğretmenin kızı başarılı bir şekilde eğittiğini görünce bu öğretmenle yola devam ederler ve Michelle bu öğretmen sayesinde üniversiteye gider ancak sonra Michelle'in öğretmeni Alzehimer hastası olur ve Michelle'e bakamayacak duruma gelir.

Artık öğretmen olma sırası Michelle'dedir, kendi öğretmenine ona öğrettiklerini geri öğretmek için umutsuzca çabalar. Başarılı bir Bollywood dram filmi.

 

Black - Fragman

 

 

 

BEREN SAAT BİR İLKE İMZA ATTI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin