resim yok
22 Mayıs 2013 - 00:00

Kanal D'de Pazartesi akşamları ekrana gelen ve üyük bir ilgiyle takip edilen Yalan Dünya dizisinin bu haftaki bölümünde dikkatli izleyiciler bir detayı atlamadı.

 

Fox'un dizisine gönderme!


Dizideki bir diyalogda kavgaları eksik olmayan FOX'un en iyi dizilerinden olan Lale Devri dizisine gönderme vardı.

 

Kahkaha attırdı


İnce göndermenin olduğu sahne olayın farkına varan izleyicilere kahkaha attırdı.

Lale Devri setinde neler olmuştu?

Kostümcü olayı!

Son dönemde sette yaşanan olaylarla gündemden düşmeyen dizi, geçtiğimiz haftalarda ilk olarak Selen Soyder hakkında çıkan "dayak" haberleriyle gündeme gelmişti. Selen Soyder hakkında çıkan haberler herkesi şok etmişti. İddialara göre

Selen Soyder, söylentilere göre Lale Devri setinde bulunan kostümcünün üzerine yürüyüp olay çıkartmıştı.

 

Ancak bu haberlerin ardından güzel oyuncu Selen Soyder hakkında çıkan bu haberleri ekip arkadaşlarıyla birlikte yaptığı ortak bir açıklamayla yalanlamıştı.
[reklam]
Son olay büyük ses getirdi

Dizi setinde yaşanan bu olaylar ve gerilimli dakikalar Selen Soyder'in haberiyle sınırlı kalmadı. Dizi, son olarak geçtiğimiz günlerde daha büyük ve bu sefer doğrulanan bir haberle gündeme geldi.

Dizinin Necip Bey’i Kenan Bal ile İkbal Hanım’ı Gül Onat, sette birbirine girdi. Olay nasıl gelişti: Gül Onat ile Kenan Bal, sahnelerini beklerken çekimin yapıldığı hastanenin kafesinde oturuyorlardı. Bal’a setin hazır olduğunu söyleyen Onat, rol arkadaşından beklenmedik bir cevap aldı.

Onat'a hakaretlerde bulunan Bal, Onat’ı dövmekle tehdit ederek, küfürler savurdu. Bal ardından Onat’a tokat attı. Gül Onat, olayın ardından karakola giderek şikayetçi oldu. Kamera kayıtlarını inceleyen polis, Bal’ı karakola çağırdı. Ve olaylar bu şekilde devam etti.

 

O Anları İzlemek İçin Tıkla!

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ (13-19 MAYIS)! DETAYLAR BURADA!

 

YALAN DÜNYA'da Rıza'nın çileden çıktığı an! Tıkla-izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin