Beren Saat'in Netflix dizisi Atiye ne zaman? 2. sezon çekimleri başlıyor!

Netflix'in yeni Türkiye yapımı dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2019 - 10:37
Magazin

Başrolünde Beren Saat'in rol alacağı; Mehmet Günsür, Melisa Şenolsun ve Metin Akdülger gibi isimlerin de kadrosunda olduğu Atiye dizisinin yeni sezon çekimleri başlıyor. 

19-07/08/atiye.jpg

Dünyaca ünlü içerik platformu olan Netflix'in Hakan: Muhafız'ın ardından yeni bir Türkiye yapımı dizi müjdesi vermesi ile yeni yapım merak uyandırmaya başlamıştı. Uzun süredir ekranlarda olmayan Beren Saat'in yeni bir projede yer alması heyecan yaratırken, dizi hakkında da bilgiler gelmeye başladı. 

Atiye dizisinin konusu ne?

19-07/08/gobeklitege.jpg

Şengül Boybaş tarafından yazılan Dünyanın Uyanışı adlı kitaptan esinlenilenerek hazırlanan dizi: İstanbul'da ailesi ve erkek arkadaşı ile sakin bir hayat süren genç ressam Atiye'nin, Göbeklitepe'de keşfedilen bir sembol ile kökünden değişen dünyasını konu alacak.

Bölgenin kazı çalışmasından sorumlu arkeolog Erhan'ın, Atiye'nin bu sembolle olan mistik bağlantısının farkına varmasının ardından güzel kadın, geçmiş ile geleceği; ruhani hayat ile maddi gerçeği sorgulayacağı yepyeni bir hayatın içerisinde bulur kendini..

Atiye ne zaman başlayacak?

19-07/08/beren-saat.png

Çekimleri bu yılın Mart ayında başlayan dizinin, ilk sezon çekimleri tamamlandı. 2019 yılı bitmeden Netflix üzerinden yayınlanacak olan dizinin ikinci sezon çekimleri de iki hafta sonra başlayacak. Dizinin ilk 4 bölümünün yönetmeni Ali Taner Baltacı olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin