Erkenci Kuş'un başarılı oyuncusu Can Yaman İtalyan markajında!

Sevilen oyuncu Can Yaman ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da ilgi görüyor...

Nurşah
08 Temmuz 2019 - 10:27
Gündem

Erkenci Kuş dizisi ile tüm dikkatleri üzerine toplayan Can Yaman ülkemizde geniş bir hayran kitlesine sahip... Rol aldığı dizi ile ünü yurt sınırlarını aşan Can Yaman İtalyan basınında da büyük ilgi görüyor!

19-07/09/can-yaman-italyan-basini.jpg

Can Yaman'a İtalyan markajı

Geçtiğimiz yaz sezonunda yazlık dizi olarak izleyici karşısına çıkan Erkenci Kuş kısa sürede büyük bir ilgi görmüş. Dizinin başrol oyuncuları Can Yaman ve Demet Özdemir de gerek ülke içinde gerekse ülke çıkında hayranları tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen isimler arasındaki yerini aldı. Sevilen oyuncuların yurt dışı başarılarında bir adım da Can Yaman'dan geldi!

19-07/09/can-yaman-yurt-disi-basarisi.jpg

İtalyan basınında kendisine yer bulan Can Yaman'dan "sportif, etkileyici ve kültürlü" olarak söz edildi... Oyuncunun İtalyan gazetelerindeki bu başarısı, menajeri tarafından Instagram hesabından paylaşıldı...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin