Zalim İstanbul yeni sezon ne zaman başlayacak? Yeni sezon haberleri...

Kanal D'nin sevilen dizisi Zalim İstanbul'un yeni sezonu hakkında bilgiler gelmeye başladı.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2019 - 10:17
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Deniz Uğur, Fikret Kuşkan, Ozan Dolunay, Mine Tugay, Berker Güven ve Sera Kutlubey gibi isimleri buluşturan, Avşar Film imzalı Kanal D dizisi Zalim İstanbul'un yeni sezonu hakkında yeni bilgiler geldi.

19-07/08/zalim.jpg

Yayınlanan 9. bölümü ile sezon finaline giren dizi, farklı konusu ve beğenilen oyuncuları ile ekranlarda başarı yakaladı. Fiziksel engelli yeğeni Nedim'in mal varlığını işleterek zengin olan Agah beyin çok sevdiği yeğeni için memleketinden, onu emanet edebileceği bir kız bularak evlendirmek istemesi ile hayatlarına giren Seher ve onun ailesinin hikayesini konu alan dizinin yeni sezonu merakla bekleniyor.

Zalim İstanbul ne zaman başlıyor!

19-07/08/zalim-istanbul.jpg

27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanan 9. bölümü ile sezon finaline giren dizi, yaz sezonu boyunca ekranlarda olmayacak. Şükrü Avşar imzalı dizi, hiçbir aksilik olmazsa 20 Temmuz'da sete girecek ve yeni sezon çekimleri başlayacak. 

Eylül ayında ekranlarda olacak olan dizi için Temmuz ayında çekimlere başlanması ise dizinin stok bölümlerle ilerleyeceğinin sinyalini veriyor. Pazartesi günlerinin dizisi olan Zalim İstanbul'un yayın gününün değişmesi ise beklenmiyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin