Beren Saat'in Netflix dizisi uyarlama mı? Saat'in Göbeklitepe dizisindeki karakteri belli oldu!

Oyuncu Beren Saat'in, Netflix yapımı bir dizide rol alacağı haberinin ardından detaylar da gelmeye başladı. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
26 Şubat 2019 - 16:07
Magazin

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy'un, Hakan: Muhafız dizisi ile ilk Türk yapımı Netflix projesinde yer almasının ardından, yeni bir proje de Beren Saat'ten gelmiş, Saat'in de Netflix için bir projeye imza attığı haberleri yayılmıştı. 

Bir süredir ekranlarda yer almayan Beren Saat'in, merakla beklenen yeni dizisinin, Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe hakkında tarihi ve fantastik öğeler bulunduran bir konuya sahip olacağı da daha önce paylaşılan bilgiler arasındaydı. 

19-02/26/beren-s.png

Cast çalışmaları devam eden O3 Medya'nın çekeceği Netflix dizisinin yönetmen koltuğunda kimin oturacağı da nihayet belli oldu. Kulislerden yayılan bilgilere göre, projenin ilk 3 bölümünü Ozan Açıktan yönetecek.

Beren Saat'in Netflix dizisindeki karakteri belli oldu!

Senaryosunu Nuran Evren Şit'in yazdığı dizide Beren Saat, 'Atiye' adlı bir karaktere can verecek. Atiye özel güçlere sahip güçlü bir karakter olarak karşımıza çıkacak. 

Beren Saat'in Netflix dizisi uyarlama mı?

19-02/26/uyanisi.png

Beren Saat'in özel güçleri olan Atiye karakteri ile karşımıza çıkacağı yeni Netflix dizisindeki hikayenin Şengül Boybaş'ın ilk romanı 'Dünyanın Uyanışı'ndan uyarlandığı ortaya çıktı. Çekimlerin Mart ayının sonunda Göbeklitepe'de başlaması planlanıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin