Kardeş Çocukları son bölümde neler oldu? Ümran ve Umay'ın sırrı tehlikede!

Kardeş Çocukları dizisinin son bölümünde neler oldu? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
26 Şubat 2019 - 16:12
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu ve Mehmet Aslantuğ'un rol aldığı, Afra Saraçoğlu, Alara Turan ve Furkan Andıç gibi isimlerin de başarıyla eşlik ettiği Kardeş Çocukları büyük bir başarı ile yoluna devam ediyor. Reyting sonuçları ile yapımcısının yüzünü güldüren Kardeş Çocukları dizisinin 5. bölümünde neler olduğunu sizler için derledik.. 

Hayat annesi Ümran'dan hesap soruyor!

19-02/25/umran.png

Ümran, kızı Hayat'la kardeşi Umay'ın evine kalmak için geldiğinde, kızı Hayat'ın tepkisi ile karşılaşır. Hayat artık annesi ile teyzesi Umay arasında neler olup bittiğini öğrenmek istiyor. 

Anne kızın tartışmalarının üzerine, Yıldırım Saner'in de gelmesi ve Ümran'ı tanımasıyla işler iyice karışıyor. Birbirlerini tanıdıklarını fark eden Hayat'ın artık soracak daha çok sorusu vardır. 

Umay ise olan biteni uzaktan görerek büyük bir korkuya kapılır. Yıldırım Saner'in, Hayat'ın kendi kızları olduğunu anlamasından ve ablası Ümran'ın her şeyi anlatmasından çekinen Umay'ın da artık başka planlar yapma zamanı gelmiştir. Ümran kızını da alıp gitme kararı almışken, Umay Yıldırım'ın her şeyi anlamasından korkarak engel olmaya çalışıyor. 

19-02/26/yildir.png

Yıldırım Saner'in de içine düşen kuşku ve soru işaretleri, Ümran'ı gördüğünden ve Hayat'ın onun kızı olduğunu öğrendiğinden beri artmaya başladı. Ümran ile konuşmak isteyen Yıldırım Saner, sessiz bir bekleyişe girdi. Diğer bir yandan Umay ve Yıldırım Saner'in yüzleşmesi de izleyenleri şaşırttı. Umay, eski defterlerin kapatılmasını, Ümran'dan uzak durmasını isterken; Saner ise bu kez hatalarını kabullenerek Ümran ile konuşmak istediğini söyleyecek. Umay'ın "En azından hatalarda beraberiz. Günahta ve ihanette.." sözleri ile nefesleri kesti.

19-02/26/kdnwe.png

En son Hayat'ın, yaşadıkları kapıcı dairesinde kameramanlara kendi yaşamlarını göstererek Umay'ın rezil olmasına neden olması ile, Umay ile birlikte bir kriz yönetimi hazırladılar. Bu krizi yönetmek adına televizyoncuları evine çağıran Umay, kendisini yeğeni sanan ama aslında kızı olan Hayat ile kamera karşısına geçti. Hayat, teyzesi Umay'ın yıllardır maddi ve manevi olarak yanlarında olduğunu ve en büyük destekçileri olduğunu anlatırken orada olan Ümran olaylara seyirci kalmak zorunda kaldı. 

O sırada, zaten Volkan yüzünden Hayat'a kinlenmeye başlayan Hayal, her an daha çok öfkelenmekte ve Hayat'tan nefret etmektedir. 

19-02/26/umay.png

Her fırsatta markasını korumaya çalıştığını söyleyen Umay Kara'ya Ümran "Senin işin ne ki markan ne?" sorusunu soruyor. Umay'ın cevapsız kaldığı bu sorunun ardından "Koca parasıyla orasını burasını yaptırmış biri. Yani çakma. Senin markan sahte. Ama benim kızım gerçek. Annesinin gözünün içine baka baka ülke dolu insanın gözünün içine baka baka yalan söylese de benim kızım sahte değil, gerçek." sözleriyle büyük bir ders veriyor.

19-02/26/m.png

Ümran'ın eşinin her şeyi herkese anlatma tehditleri karşısında onun istediği gibi davranmak zorunda kalan Umay, Hayat ve Ümran'a yanlarından gitmelerini söylemek üzereyken yeni bir tehditle bu isteğinden vazgeçti. Hayat'ın kendi kızı olduğunun ortaya çıkmasından korkan Umay, Ümran'ı bir kez daha karşısına aldı. 

Artık kontrolünü tamamen kaybetmeye başlayan Umay, oldukça tedirgin ve öfkeli bir şekilde kendine gelmeye çalışmaktadır. Yeni planı da Ümran'a Hayat'ın psikolog ile yaptığı konuşmaları izletmek oldu. Annesine olan nefretini kusan Hayat'ın konuşmalarını duyan Ümran, gözyaşlarına engel olamadı. Umay bu sayede kendi sırrını saklarken, yaptıklarına da mantıklı bir açıklama bulmuş oldu. 

Ümran ve Yıldırım Saner yıllar sonra karşı karşıya

19-02/26/.png

Ümran, Yıldırım Saner'i yıllar sonra ilk kez gördüğü andan beri ondan kaçıyordu. Ancak son hamleyle Yıldırım Saner, Ümran'ın kendisini dinlemesini sağlamayı başardı. "Yıllarca bu anı bekledim ben. Senle konuşabilmek için, yıllarca bu anı bekledim." diyen Saner'in neler anlatacağı ise merak konusu.. 

Umay Hayat'a ne anlatacak?

Kardeş Çocukları dizisinin son bölümünün son sahnesinde, planlarını tek tek hayata geçiren Umay, ortalığı daha çok karıştırmaya kararlıdır. Hayat'ın Yıldırım Saner ile ilgili sorularına cevap veremeyeceğini söyleyen Umay, son sahnede "Hazırım. Yıldırım Saner ve iki kız kardeşin hikayelerini anlatmaya." diyerek heyecanı zirveye çıkardı. 

Kardeş Çocukları yeni bölümüyle 3 Mart Pazar akşamı saat 20:00'da!

 

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin