Beren Saat'in Tren filmine İlker Kaleli'den ayrılık haberi

Beren Saat ile İlker Kaleli'nin yakın zamanda çekimlere başlanacağı bir filmde başrol oynayacakları duyurulmuştu. Poyraz Karayel'in sevilen ismi İlker Kaleli'nin projeden ayrıldığı duyuruldu.

Sibel Karagöl
20 Nisan 2017 - 14:54
Gündem

Ekranların iki başarılı isminin bir filmde başrol paylaşacağı haberi hızla yayılmış, beyaz perdede yayınlanacak film hakkında detyalar beklenirken, İlker Kaleli projeden ayrıldığını duyurdu. 

17-04/20/ik.jpg

Tren adlı filmin çekim tarihleri film yöneticileri tarafından ileri bir tarihe alınınca Poyraz Karayel'de yıldızı parlayan Kaleli, projeden ayrılma karar verdi. 

Poyraz Karayel'den abşrolü paylaştığı sevgilisi Buçin Terzioğlu'yla uzun bir tatile çıkan yakışıklı oyuncu ülkeye döndüğünde “Tren” filmi için kamera karşısına geçecekti. Ancak mayıs ayında yapılacak çekimler ileri bir tarihe ertelenince planlar değişti. Kaleli, aynı tarihlerde çekilecek başka bir projeyle de anlaşma yaptığından filmin kadrosundan ayrılmak zorunda kaldı.

17-04/20/burcin-ilker1.jpg

Filmin Konusu

Ozan Açıktan’ın senaryosunu İsveç yapımı bir sinema filminden esinlenerek yazdığı “Tren” filminin başrolü Beren Saat için yapım şirketi partner arayışına girdi.

Bir tren vagonunda geçecek bir yol hikayesini konu alacak Tren, bir kadın ve bir erkeğin yolculukları sırasından hayatlarını dokunuşu duygusal ve çarpıcı bir dille işleyecek.

17-04/20/bs.jpg

Aşk-ı Memnu dizisinde Bihter karakteriyle tüm Türkiye'nin gönlünü fetheden Beren Saat, en son Muhteyem Yüzyıl Kösem'den beri bir projede yer almıyordu. Ödüllü yönetmen Çağan Irmak'tan da teklif alan güzel oyuncu tercihini Tren'den yana kullandı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin