Beren Saat'in yeni dizisi Atiye ne zaman başlayacak?

Netflix'in yeni Türkiye yapımının yayın tarihi merak ediliyor.

Merve Mutlu
22 Ekim 2019 - 17:00
Yeni Bölüm

Başrolünde Atiye karakteri ile Beren Saat'in rol alacağı, Mehmet Günsür, Melisa şenolsun ve Metin Akdülger gibi isimleri de kadrosunda bir araya getiren The Gift adı ile çevrilen Atiye dizisinin ne zaman yayınlanacağı konusundaki gizem, Günsür'ün paylaşımı ile çözüldü. 

19-10/22/atiye-dizisi.png

Şanlıurfa'da bulunan Göbeklitepe hakkında tarihi ve fantastik öğeler bulunduran bir konuya sahip olacağı öğrenilen dizi hakkında bilgiler gizemini korumaya devam ederken, dünyanın en eski medeniyetine dokunacak olan hikaye izleyiicilerin şimdiden ilgisini çekmiş durumda. 

Atiye ne zaman başlayacak?

19-10/22/aralik-ayi.png

Kadrosunda başarılı isimleri bir araya getiren ve fantastik türdeki farklı hikayesi ile akıllarda şimdiden yer etmeyi başaran yeni Netflix orijinal dizisi Atiye, Aralık ayında izleyici ile buluşacak. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin