resim yok
13 Şubat 2014 - 09:48
Magazin

Aşkın bedeli!

Burberry'nin davetlisi olarak 2012'de Londra'ya giden Ebru Şallı; bu seneki defileyi izleme şansını Sinan Akçıl yüzünden kaybetti.

 

Yetkililer, Şallı'nın genç sevgilisi yüzünden tepki çektiğini belirleyince yerine Beren Saat ile anlaştı.

Harun Tan'dan boşandıktan sonra kendisinden yaşça küçük Sinan Akçıl'la yeni bir ilişkiye yelken açan Ebru Şallı, bu ilişkisinin bedelini ödemeye devam ediyor.

 

Akçıl'la beraberliği ortaya çıktığı günden beri eleştiri oklarının hedefi olan güzel sunucu, bu kez dünyaca ünlü markanın kendisine sunduğu bir tekliften oldu!

 

Moda devi Burberry; Londra'da düzenlenen Prorsum defilesine 2012'de davet ettiği Ebru Şallı'yı bu seneki şovu izlemesi için tekrar çağırmak istedi.

 

DEĞER KAYBETTİ

İki sene önce Londra'daki defileyi en ön sıradan seyreden Şallı sayesinde Türkiye'de başarılı bir reklam yaptıklarını düşünen Burberry yetkilileri, Ebru Şallı'nın 'marka değeri' üzerine bir araştırma yaptırdı.

 

Yetkililer, ünlü modelin şimdilerde özel hayatıyla çok sık gündeme geldiğini ve Sinan Akçıl beraberliği yüzünden hayran sayısında azalma olduğunu belirledi.[reklam]

Bunun üzerine Ebru Şallı'yı Londra'ya davet etmekten vazgeçen marka yetkilileri, yerine hem iş hem de aşk hayatındaki başarısıyla dikkat çeken Beren Saat'le anlaştı. Güzel oyuncu, 17 Şubat'taki Burberry Prorsum defilesini ünlü yıldızlarla birlikte en ön sıradan izleyecek.

 

BU YILKi TEMSiLCiMiZ

Geçtiğimiz sene Burberry Prorsum defilesine Türkiye'den davet edilen isim Nil Karaibrahimgil olurken; bu yılın şanslı ismi güzel oyuncu Beren Saat seçildi.

 

EBRU'YA ZARAR SİNAN'A FAYDA!

Aşkını reklama dönüştürmeyi başaran Sinan Akçıl, sürpriz ilişkisinin ardından yaptığı bestelere de zam yaptı.

 

Müzisyen Sinan Akçıl, Ebru Şallı için yaptığı "Hafıza" şarkısını Funda Arar'a verdi. Şallı'dan önce bir şarkıyı 20 bin liraya satan müzisyen; 'Hafıza'yı 'özel aşk şarkısı' olduğu için 30 bin liraya verdi.

 

,

 

BEREN SAAT VE KENAN DOĞULU'YA ÖLÜM TEHDİTİ! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin