resim yok
14 Ağustos 2012 - 00:00

 

Beren Saat sevgilisi Kenan Doğulu'ya sıradışı bir doğum günü hediyesi verdi
Ünlü isimlerin son tutkusu, efsane film "Star Wars"a taş çıkartıyor! Birkaç yıl önce başlayan "yıldız alma' trendi; son aylarda yeniden moda oldu. Gökyüzünde adı yazılı olan ünlü isimlere son olarak Kenan Doğulu eklendi. Ünlü popçunun ismini göklere yazdıran isim ise sevgilisi Beren Saat'ti. Güzel oyuncu; Doğulu'ya yaş gününde eşi benzeri görülmemiş bir jest yapmak için kolları sıvadı.
 
Beren Saat, 243 TL'ye bir yıldız aldı. Saat, yıldıza da "Kenan Doğulu" ismini verdi. İnternet sitesindeki yıldızlardan aldığınızda; sahip olduğunuz yıldızın koordinatlarının belirtildiği sertifikası, yıldızın ait olduğu takımyıldızının mitolojik portresi ve yıldızınızın uzaydaki yerini gösteren renkli gökyüzü haritası da hediye ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin