resim yok
14 Ağustos 2012 - 00:00

 

2011-2012 sezonundan devam eden birçok dizi projesi var. Peki bu diziler yeni sezonda nasıl bir performans sergileyecekler? Yeni rakipleri karşısında tekrardan zirvede yer alabilecekler mi?
 
İlk olarak Kanal D’nin dizileriyle başlayalım..
 
Kanal D’nin yeni sezonda devam edecek olan 6 tane dizisi var: Arka Sokaklar, Kanıt, Kuzey Güney, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Umutsuz Ev Kadınları ve Yalan Dünya..
 
Peki bu diziler yeni sezonda eski sezonda olduğu gibi yine başarılı olabilecekler mi?
ARKA SOKAKLAR / 7.SEZON / 3 EYLÜL 2012 PAZARTESİ
Erler Film yapımı Arka Sokaklar Kanal D’nin en uzun soluklu dizisi. Dizi 6 sezon boyunca reytinglerde hep başarılı bir performans sergiledi. Dizide ayrılan oyuncular oldu, yeni dahil olanlar oldu ama Arka Sokaklar hep belirli bir seviyede kalmayı başarabildi. Dizi 250 bölüm boyunca Kanal D’yi reytingleriyle hep tatmin etmiş oldu, peki Arka Sokaklar yeni sezonda da kanalını tatmin edebilecek mi? Reytinglerde yine gün birincisi olabilecek mi? Tüm bu soruların cevabını öğrenmek için 3 Eylül’ü beklemek gerek, çünkü Arka Sokaklar yeni maceralarıyla, yeni aksiyon dolu bölümleriyle 3 Eylül Pazartesi sevenleriyle buluşuyor.
KANIT / 3.SEZON / 10 EYLÜL 2012 PAZARTESİ
Kanıt; Yönetmenliğini Cem Sürücü ve Biray Dalkıran'ın üstlendiği ve senaryosunu Ahmet Saatçioğlu'nun yazdığı bir dizidir. Dizi her Pazartesi Kanal D’de ekrana gelmektedir. Kanıt Pazartesi günleri Arka Sokaklar dizisinin ardından, yani PT-2’de yayınlanmaktadır. Dizi bu saat diliminde oldukça basarılı bir performans sergilemektedir. Prof. Dr. Sevil Atasoy’un anlatımlarıyla ekrana gelen dizi gelecek sezonda izleyicileriyle Kanal D ekranlarında buluşacak. Kanıt yeni sezon bölümleriyle 10 Eylül Pazartesi Kanal D’de!
KUZEY GÜNEY / 2.SEZON / EYLÜL 2012
Sezon finali bölümüyle büyük etki yaratan Kuzey Güney dizisinin ekibi, ikinci sezonu için hazırlıklara başladı. Dizi ilk sezonunda güçlü rakiplerinin karşısında oldukça başarılı sonuçlar elde etmişti. İkinci sezon bölümlerini artık “Aşk-ı Memnu” ve “Fatmagül’ün Suçu Ne?” gibi dizilerin yönetmenliğini üstlenen Hilal Saral yönetecek. Anlayacağınız Kuzey Güney’in ikinci sezonu efsane olacak. Peki Kuzey Güney yeni sezonunda reytinglerini az da olsa yükseltebilecek mi? Bunun cevabını öğrenmek için Eylül’ü bekleyeceğiz. Ay Yapım tarafından çekilen Kuzey Güney’in yeni sezon bölümleri Eylül’de Kanal D’de. Sakın kaçırmayın..
ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ / 3.SEZON / 4 EYLÜL 2012 SALI
D Productions tarafından çekilen ve 3.sezonda büyük değişikliklere uğrayacak olan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi ikinci sezonda reyting düşüşü yaşadı. Ama buna rağmen zirveyi hiç kimseye kaptırmadı. Diziye dört önemli karakter veda etti sezon finalinde: Ali Kaptan, Aylin, Kenan ve Nihal. Dizinin yeni sezonunda ‘Bahar’ rolünde Mine Tugay ve ‘Osman’ rolünde Gün Koper katılıyor. Bu sezon ekranlara veda etmesi planlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki’nin nasıl bir performans sergileyeceği herkes tarafından merak ediliyor. Öyle Bir Geçer Zaman kii son sezon bölümleriyle 4 Eylül Salı Kanal D’de.
UMUTSUZ EV KADINLARI / 2.SEZON / EYLÜL 2012
Başrollerini Songül Öden, Bennu Yıldırımlar, Ceyda Düvenci, Evrim Solmaz ve Özge Özder’in paylaştığı ve Medyapım’in yapımcılığını üstlendiği Umutsuz Ev Kadınları dizisi ikinci sezonun hazırlıklarına başladı. Sezonun ilk bölümleriyle çok büyük başarılar elde eden dizi, bu aynı başarıyı sezonun son bölümlerinde elde edemedi. Yeni sezon bölümlerini artık Merve Girgin yönetmeyecek, çünkü kendisi Medyapım’ın bir diğer dizisi “Veda”yı yönetecektir. Umutsuz Ev Kadınları dizisinin yeni sezonunda iki yıl atlama yapacagını da bildirelim. Umutsuz Ev Kadınları yeni sezon bölümleriyle Eylül’de Kanal D ekranlarında!
YALAN DÜNYA / 2.SEZON / EYLÜL 2012
Gülse Birsel’in kaleme aldığı, Jale Atabey Özbek’in yönettiği ve D Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği Yalan Dünya dizisinin ikinci sezonu büyük bir merakla bekleniyor. Birinci sezonunda bir komedi dizisi olmasına rağmen çok iyi sonuçlar elde eden dizi, bu aynı başarıyı ikinci sezonunda da devam ettirebilecegi şu an tam bir muamma. Çünkü karşısında yine çok güçlü rakipler yer alacaktır. Bekleyip göreceğiz, Yalan Dünya, kahkaha dolu yeni sezon bölümleriyle Eylül’de Kanal D’de!
 
Gelelim Star Tv’nin dizilerine..
Star Tv’nin eski sezondan devam eden dört dizisi var: Behzat Ç., Bir Erkek Bir Kadın, İffet ve Muhteşem Yüzyıl. Peki bu dört dizi arasında hangileri gelecek sezon ayakta kalabilecek?
BEHZAT Ç. / 3.SEZON / 9 EYLÜL 2012 PAZAR
Yeni sezonu 9 Eylül Pazar başlayacak olan Behzat Ç.’nin üçüncü sezonu hayranları tarafından çok merak ediliyor. Üçüncü sezonunda radikal değişikliklere uğrayacak olan Behzat Ç. dizisi, yeni sezonunda da aksiyon dolu bölümleriyle ekranda olacak.  Ama eğer Behzat Ç. yeni sezonunda oranlarını yüksetmeyi başaramazsa, Ocak ayını  görmeden bitebilir. Benden söylemesi..
BİR ERKEK BİR KADIN / 5.SEZON / EYLÜL 2012
Bir Erkek Bir Kadın, Bando Yapım tarafından yapılıp Star TV'de yayınlanan Türk komedi dizisi. Dizi, temel olarak Zeynep ve Ozan arasındaki ilişki ve yaşadıkları hayat üzerine kurgulanmıştır. 256 bölümü tamamlamış olan dizi, yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında tekrardan seyircisiyle buluşacak. Fakat bu bir gerçektir ki; Bir Erkek Bir Kadın yeni sezonda özellikle Total grubunda oranlarını yükseltemezse, dizinin son sezonu olabilir..
İFFET / 2.SEZON / 27 AĞUSTOS 2012 PAZARTESİ
Gold Film Faruk Turgut tarafından hazırlanan ve Star Tv’de yayınlanan İffet dizisinin yeni sezon çekimleri geçtiğimiz hafta başladı. Sezon finaliyle büyük şok yaratan dizi, ikinci sezonunda da adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Dizi yeni oyuncu transferleriyle ve yeni hikayesiyle misyonunu tamamlamadıgını gösterecek. 27 Ağustos Pazartesi ikinci sezonunu açacak olan İffet dizisine yeni sezonda başarılar dilerim.
MUHTEŞEM YÜZYIL / 3.SEZON / 12 EYLÜL 2012 ÇARŞAMBA
Yeni sezonunda kadrosuna: Tuncel Kurtiz, Ozan Güven, Cansu Dere ve Pelin Karahan’ı dahil eden Muhteşem Yüzyıl dizisi üçüncü sezonunda adından sıkca söz ettirecek gibi gözüküyor. Star Tv’nin en çok izlenen dizisi ünvanını koruyan Muhteşem Yüzyıl, benim tahminime göre gelecek sezon da Star Tv’nin en çok izlenen dizisi olacaktır. Hatta oranlarını daha da yükselterek, haftalık reyting sıralamasında iki grupta da birinci olarak yer alabilir. Muhteşem Yüzyıl muhteşem yeni sezon bölümleriyle 12 Eylül Çarşamba Star Tv’de!
 
Ve gelelim bugünün son değerlendirmesi; atv’nin dizileri.
 
“Dizi atv’de izlenir” sloganıyla dizilerini ekrana taşıyan atv’nin 2011-2012 sezonundan devam eden üç dizisi var: Alemin Kıralı, Hayat Devam Ediyor, Uçurum ve TNT’den atv’ye transfer olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi var.
ALEMİN KIRALI / 2.SEZON / EYLÜL 2012
Süreç Film tarafından çekilen ve Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın, Zeynep Gülmez ve Metin Yıldız gibi tecrübeli oyuncuları kadrosunda barındıran “Alemin Kıralı” dizisini gelecek sezon artık Perşembe günleri ekranda göremeyeceğiz, çünkü yerine Kurtlar Vadisi Pusu dizisi gelecek. Bu hamleden sonra Alemin Kıralı dizisi Cumartesi günleri ekrana gelebilir. Alemin Kıralı Eylül’ün ikinci haftasında tekrardan seyiricisyle buluşacak.
 
HAYAT DEVAM EDİYOR / 2.SEZON / EYLÜL 2012
Mahsun Kırmızıgül’ün hikayesini yazdıgı ve Cuma günleri atv’de yayınlanan Hayat Devam Ediyor ekibi ikinci sezonun çekimlerine başladı. Yeni sezon tanıtımları yakında yayınlanacak olan dizi, ilk sezonun son haftalarında reytinglerde düşmeye başlamıştı. Bakalım dizi ikinci sezonunda, güçlü rakiplerinin karşısında nasıl bir performans sergileyecek. Hayat Devam Ediyor’un yeni sezonu Eylül ayında atv’de!
UÇURUM / 2.SEZON / EYLÜL 2012
Başrollerini: Lavigna Longhi, Birkan Sokullu, Funda Eryiğit, Erdal Yıldız, Esra Ronabar, Denise Capezza, ve Selçuk Yöntem’in paylaştığı Uçurum dizisinin ikinci sezon hazırlıklarına start verildi. Sezon finaliyle büyük hüzün yaratan dizinin yeni sezon bölümleri hayranları tarafından merak ediliyor. Dizi sosyal medyanın yeni fenomeni olmuş durumda. Gelecek sezon 19.bölümünden itibaren devam edecek olan dizi Eylül ayında tekrardan seyircisiyle buluşacak.
KURTLAR VADİSİ PUSU / 7.SEZON / EYLÜL 2012
 
TNT’den atv’ye transfer olan ve yeni sezon fragmanlarıyla büyük etki yaratan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi yeni sezona iddialı giriyor. Çekimleri bu hafta içerisinde başlayacak olan Kurtlar Vadisi Pusu dizisi dile kolay 10 yıl boyunca ekranda yer aldı. Oyuncu değişikliklere yaşadı, kanal değişiklikleri yaşadı ama tüm bu değişikliklere rağmen Kurtlar Vadisi Pusu hep seviyesini korumayı başardı. Kurtlar Vadisi Pusu, aksiyon ve heyecan dolu yeni bölümleriyle Eylül’de atv’de!
 
Diğer kanalların dizilerin değerlendirmeleri de ilerleyen günlerde sizlerle olacak..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin