Berfu Yenenler'in şakası Murat Dalkılıç'ı yerle bir etti!

Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler'in, Murat Dalkılıç'a yaptığı şaka şarkıcıyı sosyal medyanın diline düşürdü! Murat Dalkılıç kimdir? Eser Yenenler kimdir? Berfu Yenenler kimdir? Berfu Yenenler, Murat Dalkılıç'a ne şakası yaptı?

Pınar Alçiçek
08 Haziran 2023 - 14:14
Magazin

Oyuncu Eser Yenenler'in eşi Berfu Yenenler, şarkıcı Murat Dalkılıç'a yaptığı şakayı sosyal medya hesabından paylaştı. Video, kısa sürede sosyal medyada yoğun ilgi gördü!

23-06/08/6481764c86b24a201cb7ef97.jpg

2015 Miss Turkey Güzellik Yarışması'na katılarak adını duyuran 28 yaşındaki Berfu Yenenler, oyuncu Eser Yenenler ile 2019 yılında nikah masasına oturdu. Çift olarak çektikleri videolar ile büyük bir takipçi kitlesi elde eden ikili, bu sefer de Murat Dalkılıç'a yaptıkları şaka ile gündemde! 

23-06/08/500x500.jpg

Berfu Yenenler, eşi Eser Yenenler ile birlikteyken, Dalkılıç'ı test etmek için "Eser'e ulaşamadım. O da demişti ki Murat'la olacağız. Hala da ulaşamıyorum. Seninle mi?" diye sorarak o anları video kaydına aldı. 

Dalkılıç ise o soruya "Biraz geç yattık ya. Evet evet bende kaldı. İçeride uyuyor" cevabını verdi. Berfu Yenenler'in "Uyandırabilir misin geç oldu?" sorusu şarkıcı, "Ya kızım deli misin? Benimle beraber. Ne olacak" dedi. O anları sosyal medya hesabından paylaşan Berfu Yenenler kısa sürede gündem oldu.

O videoyu gören sosyal medya kullanıcıları ise "Merve Boluğur ucuz kurtulmuş!", "Ben olsam görüşmelerini yasaklardım!", "Olmaz olsun böyle arkadaş!", "Murat Dalkılıç kapatılsın!" yorumlarında bulundu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin