Bergüzar Korel çekim süresinin azaltılmasını istedi!

Geçtiğimiz günlerde rolünün azaltılmasını istediğine dair haberleri çıkan Bergüzar Korel'den cevap geldi. Bergüzar Korel çekim süresinin azaltılmasını istedi. Oğlu ile vakit geçirmek istediği söyleyen Korel, "rolüm değil çalışma sürem azaltılsın" dedi. Vatanım Sensin'de Azize karakterine can veren Korel seyirci tarafından oldukça seviliyor.

Berfu Gürle
27 Kasım 2017 - 12:37
Magazin

İkinci sezonuyla Kanal D ekranlara bomba gibi giriş yapan Vatanım Sensin'de Bergüzar Korel'in isyanı magazine taşındı. Hayat eşi ile rol arkadaşı olan ve oynadıkları karakterlerde de evli bir çifti canlandıran Halit Ergenç ve eşi Bergüzar Korel ile ilgili gelişme yaşandı. Bergüzar Korel çekim süresinin azaltılmasını istedi.

Set koşullarının oldukça zor olduğu bilinen bir gerçek. Güzel oyuncu Korel ise uzun saatler kaldığı çekimlerin sürelerinin azaltılmasını istedi. Bu açıklamadan sonra rolünün azaltığı haberleri yapılınca Korel'den açıklamada gecikmedi.

 17-11/27/berguzar-korel-cekim-suresinin-azaltilmasini-istedi.jpg

Rolünün azaltılmasını istediği yönündeki haberlere yanıt verdi:

Geçtiğimiz gün Akmerkez'de muhabirlerin sorularını yanıtlayan Korel, haberin yanlış lanse edildiğini ve rolümün azaltılmasını değil çekimin çalışma saatlerinin azaltılmasını istediğini açıkladı. Eşi ile uzun vakitler çekimlerde kalan güzel oyuncu oğlu Ali ile daha fazla vakit geçirmek istediğini söyledi. Korel, “Ben rolümün değil, çalışma süremin biraz azaltılmasını istedim. Sonuçta aynı evden iki kişi çalışıyoruz. Ben de o evin annesi olduğum için, böyle bir istediğim oldu. Oğlum Ali’yle daha fazla vakit geçirmem gerekiyor.” dedi.

Bergüzar Korel ve oğlu Ali

17-11/27/berguzar-korel-ve-oglu-ali.jpg

Muhabirlerin ikinci çocuk düşünüyor musunuz sorusuna ise; “Allah nasip ederse gelecek ama şu an için öyle bir şey yok” diyerek muhabirlerin sorularını yanıtladı. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin