Bergüzar Korel dizi setlerine dönmeyeceğini açıkladı!

Ekranlarının başarılı yüzü Bergüzar Korel dizi setlerine dönmeyeceğini açıkladı...

Nurşah
28 Mart 2019 - 11:08
Magazin

Şu sıralar bir tiyatro oyunu için hazırlıklar yapan başarılı oyuncu Bergüzar Korel yaptığı dizi açıklaması ile hayranlarını üzdü. 

19-03/28/berguzar-korel-dizi-aciklamasi.jpg

"Dizi setleri beni çok yordu..."

Son dizi projesi Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçtiğimiz sezon final yapan Vatanım Sensin olan Bergüzar Korel şu sıralar yeni bir tiyatro çalışması ile ilgileniyor. Bu sezon için ekranlarda olmak istemediğini daha önce de dile getiren oyuncunun son açıklaması, hayranlarını üzecek gibi görünüyor...

19-03/28/berguzar-korel-dizi-1553759902.jpg

Hürriyet'te yer alan habere göre, son olarak Engin Akyürek ile Bir Aşk İki Hayat adlı filmin başrolünde yer alan Bergüzar Korel şu açıklamaları yaptı:

Tiyatroya dönmek harika bir şey. Tek kişilik bir oyunda sahne alacağım. Dizi setleri beni çok yordu, dönmeyeceğim. Bu şekilde hayatımdan çok memnunum. Aileme, arkadaşlarıma zaman ayırabiliyorum…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin