Avlu'nun Eylem'i Sema Şimşek diziden ayrılıyor!

Star tv'nin sevilen dizisi Avlu'nun kadrosunda değişiklik yaşandı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
28 Mart 2019 - 10:48
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin rol aldığı, zorlu hayatlar yaşayan ve yolları hapishanede kesişen kadınların o hapishanenin avlusunda verdikleri hayatta kalma mücadelelerini konu alan ve Star tv ekranlarında perşembe akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Avlu dizisi hız kesmeden yoluna devam ediyor. 

19-03/28/ylem-avli.png

Birkaç bölüm önce diziye Eylem karakteri ile katılan ve daha önce rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki İnci karakteri ile tanıdığımız Sema Şimşek, Star tv'nin sevilen projesi Avlu'dan ayrıldı. Bu ayrılığın senaryo gereği olduğunu belirten Şimşek Avlu dizisinde, kadın hakları savunucusu olan bir gazeteciyi canlandırıyordu. 

Avlu'nun Eylem'i Sema Şimşek kimdir?

19-03/28/sem-sim.png

24 Şubat 1976 doğumlu olan oyuncu Almanya doğumludur. 8 yaşında Türkiye'ye gelen ve Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazanmasına rağmen maddi nedenlerden dolayı okuyamayan Şimşek, lise yıllarında başladığı mankenliğin ardından 1994 yılında Best Model Of Turkey birincisi oldu. 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer aldı. 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile evlendi. (2012 yılında boşandı) Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Yıldız karakteri ile iyice tanındı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin