Bergüzar Korel ve Çağla Kubat işte böyle zayıflıyor!

İşte alkali diyet ile form tutan ünlüler!

resim yok
04 Temmuz 2014 - 11:05
Magazin

İşte alkali diyet ile form tutan ünlüler!

Victoria Beckham'ın başlattığı ve Hollywood'da birçok yıldızın yaptığı alkali diyeti ülkemizde de popüler oldu.


Çağla Kubat, Bergüzar Korel ve Zülfü Livaneli uyguladıkları alkali beslenme yöntemiyle form tuttuklarını açıkladı.

 

8 KİLOYU BÖYLE VERDİ!

İlk kez 1,5 ay önce annelik heyecanını yaşayan ünlü oyuncu ve milli sörfçü Çağla Kubat, hamileliği sırasında aldığı 8 kiloyu alkali beslenme sistemini uygulayarak kısa sürede verdi. Yaptığı araştırmalar sonucunda alkali beslenme sistemine karar verdiğini belirten Kubat, ''Beslenmeyle ilgili çok kitap okudum.  En sağlıklısı ve hoşuma gideni alkali beslenme tarzı oldu.  

Sporcu olduğum için  porsiyon kontrolüme her zaman dikkat ederim. Hayatıma bu beslenme tarzını yerleştirdim.Besinlerin birbiriyle uyuşması önemli. Bu beslenme yöntemi asit ve baz dengesinden oluşuyor. Asidik olan yiyeceklerin hepsinden uzak duruyorsunuz. Genel sağlık kuralı olan un, şeker, tuzu hayatınızdan çıkaracaksınız'' dedi.

 

''ÖDEMLERDEN KURTULDUM''

Zülfü Livaneli uy­gu­la­dı­ğı al­ka­li di­ye­ti ile 1-1,5 ay gi­bi kı­sa sü­re­de 8 ki­lo ver­di­ği­ni söy­le­di. Da­ha genç bir gö­rü­nü­me ka­vuş­tu­ğu­nu ifa­de eden Li­va­ne­li, ''Bu sa­ye­de ödem­le­rim­den kur­tul­du­m'' de­di.[reklam]

KANSERİ YENDİ

Sanat camiasında alkali diyeti ilk keşfeden ünlü şarkıcı Harun Kolçak'tır. Kolçak yıllar önce mücadele ettiği kanserden, alkali beslenme tarzıyla kurtulduğunu söylemişti.

 

EVİNE ÖZEL CİHAZ TAKTIRDI

Bergüzar Korel de alkali diyeti uygulayan ünlü isimler arasında. Her sabah güne alkali su içerek başladığını belirten Korel, formunu ve sağlığını bu beslenme tarzına özellikle de alkali suya borçlu olduğunu söylüyor. Ünlü oyuncu, evine suyu alkaliye çeviren özel bir cihaz taktırdı.

Alkali su tarifi:

2 litre suya 1 tatlı kaşığı İngiliz karbonatı ekleyip karıştırın. Bu suyu hem içebilir hem de  çay ve yemek yaparken kullanabilirsiniz.

Alkali diyeti nedir?

Vü­cut­ta bi­ri­ken faz­la asit has­ta­lık­la­rın ba­rın­ma­sı için uy­gun or­tam mey­da­na ge­ti­rir. Al­ka­li di­yet­te asit­li yi­ye­cek­ ve içeceklerden uzak dur­mak ge­re­kir. Seb­ze ve mey­ve ağırlıklı beslenilir. Bu gı­da­la­rın tü­ke­ti­mi sa­ye­sin­de ka­nın 7.4 pH de­ğe­rin­de ka­la­ca­ğı öngörülmektedir.

 

 

TÜRKAN ŞORAY'IN GÖZLERİNE ŞİİR YAZILDI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin