resim yok
04 Temmuz 2014 - 11:33
Magazin

'Kafa tatili için Bodrum!'

İstanbul'da bir yandan 'Bodrum sezonu açtı mı, açmadı mı?' konuşmaları sürerken, diğer yandan da 'oralarda durum nedir, gelsek mi yoksa haftaya mı erteleyelim?' kararsızlığı devam ediyor.


Günaydın yazarı Mert Vidinli'nin bugünkü köşesinde yer verdiği yazının devamı şöyle:

''Haliyle telefonlarım da susmuyor. Bodrum Türkbükü henüz sakin. Siz yazılana çizilene bakmayın; buralarda işletmecilerin sezon için ön gördüğü tarih, 15 Temmuz. 48 saatlik ufak kaçamaklarla biraz bronzlaşmak isteyenler gelip gidiyor. Hafta içi uçak biletleri oldukça uygun; 200 liraya gidiş-dönüş uçabilmek mümkün. Ben pek şanslıyım; huzurlu mu huzurlu bir Bodrum yaşıyorum. Siz de hafta içi kafa dinlemek istiyorsanız, elinizi çabuk tutun ve bu hafta izinlerinizi alıp kaçın.

 

BÜNYE DİNLENMEYE ALIŞIK DEĞİL

Tatilin ilk günlerinde öksürük, halsizlik gibi bilimum hastalık habercisi olabilecek sağlıksız belirtilerle yüzleştim. Ne oluyor yahu? Bütün kış üstüne kazak-mont giymeyen, bir kere bile enfeksiyon kapmayan ben; şimdi Ramazan dinginliğini alkolsüz, eğlencesiz, dinlenceli bir şekilde geçirirken neden bu sıcakta hastalanıyorum?

Alışık değil tabii bu bünye dinlenmeye; salıveriyor kendini. 'Al işte, bütün kış sezonu kastın, şimdi çek ceremesini' der gibi benden intikam alıyor. Bodrum'da, kafam da ayrı bir rahatlayıp boşalıyor. Kafa tatili, beden temizliği de oluyormuş Bodrum'da; olmaz demeyin!

 

BODRUM'DAN SON HAVADİSLER

LifeCo'da bir günlük mola: Bodrum'da eğlencenize ara verip bir günlük detoks tatili yapabilir, 120 Euro karşılığında konaklamasız vücudunuzu arındırabilirsiniz. Buralarda hafta içi tatil yapacaklara tavsiyem; Türkbükü sahil hattının arkasında yer alan LifeCo'ya gidip hareketten sükunete geçiş yapmaları... Şezlongların havalı kitapları: Tatil yaparken benim tercihim; Metin Hara'nın motivasyon pompası, kişisel gelişimin son noktası 'Yol' isimli kitabı... Şezlongların da vazgeçilmezi olan bu kitabın herkesi nasıl etki altına aldığına dair detaylar birçok tatilcinin dilinde. Bir diğer popüler kitap ise Hande Ataizi'nin de tercihi olan John Green'in 'İlk Aşk'ı.[reklam]

Özgür ruhların beach'i Flamm: Bütün Bodrum işletmecilerinin ortak kararıymış; hiçbir plaja evcil hayvan alınmıyormuş. Köpeği ile seyahat eden arkadaşlarımız da mutsuz ve arayış içindeler. 'Nerede köpeğimle denize girebilirim?' sorunsalı ile baş başalar.. İletişim uzmanı arkadaşım Funda Düşgör'ün çözümü ise Gölköy'ün Flamm'ı. Flamm'da köpeğiniz dilediğince koşabilir, denize girip serinleyebilir. Hümanist duyguları yüksek insanların tercihi mekanda rahatsınız; kimse sesini çıkarmıyor. 'Mekan nerede?' diyenleri duyuyorum...

Eski Havana'cılar iyi bilir; işte tam orası. 'Biraz oyuncu tayfasıyla omuz omuza güneşleneyim, entel tiplerle boylu boyunca çimlerde yayılayım' derseniz; tam sizlik... Plaja giriş ücreti yok; bu en güzel haber. Bir de 11 odalı otel odaları var ki, görülmeye değer. Denizin içine açılan odaların bir de kendine ait iskelesi var ki; sizi o karmaşadan uzak tutuyor, insana pek de iyi geliyor. 'Aşk tatili yapalım' diyenler için yegane tavsiyemdir.

 

KAPAK SAVAŞLARI!

Bodrum'da şezlong muhabbetleri devam ediyor. En çok konuşulan ise Instyle'a kapak olan Özge Ulusoy'un mu, yoksa Marie Claire'e kapak olan Derin Mermerci'nin mi daha iddialı olduğu. Kimisi oyunu doğal, sıfır makyajlı, sade pozlu Özge'den yana kullanırken, kimileri ise 'Kusursuz hatları ile cildi mermer gibi gözüküyor' dedikleri Derin Mermerci'nin, Grace Kelly'i andıran fotoğraflarından yana kullanıyor. Gidip alın bakalım; sizce en iyi kapak hangisi?

 

NURGÜL'DEN YENİ FİLM

Bodrum şezlong sohbetlerine biraz da İzmir katalım ne dersiniz? Nurgül Yeşilçay, önümüzdeki günlerde yeni bir sinema filmine başlıyormuş; adı 'Gece'. Filmin başrol oyuncularından biri de İlyas Salman olacakmış. Nurgül; bir ay boyunca İzmir'de yapılacak çekimlerden fırsat buldukça Çeşme sahillerine güneşlenmeye kaçacaktır; fanlarına gelsin bu sinema kokan bilgi!''

 

 

ÖZGE ULUSOY'DAN BODRUM'DA AŞK İTİRAFI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin