Bergüzar Korel, yardım kolisindeki o şeyi görünce deliye döndü!

Oyuncu Bergüzar Korel, deprem bölgesine gönderilen yardım kolisinin içindeki o ayakkabıyı görünce çılgına döndü! Bergüzar Korel kimdir? Kaç çocuğu var? Kiminle evli? Halit Ergenç kimdir? Kaç yıldır evliler?

Pınar Alçiçek
24 Mart 2023 - 12:14
Magazin

Halite Ergenç'in eşi Bergüzar Korel, deprem bölgesi için yardım çalışmalarına devam ediyor. Bölgeye gönderilen kolilerin arasından çıkan ayakkabıyı gören oyuncu ise neye uğradığını şaşırdı. Sosyal medyadan ayakkabının sahibine seslendi...

UMARIM AYNI DURUMA DÜŞERSİNİZ!

"Ayakkabıyı bize yollayan kişi umarım bu mesajımı görürsün" diyen güzel oyuncu Korel, hesabından paylaşım yaparak şu sözlerle sitem etti:

23-03/24/640xauto-1679649765.jpg

Bergüzar Korel kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Bergüzar Gökçe Korel 27 Ağustos 1982, İstanbul, Türk oyuncu, televizyon sunucusu ve şarkıcı.

Korel, Tanju Korel, Hülya Darcan çiftinin kızları olarak 27 Ağustos1982 yılında İstanbul'da doğdu. Çocukluğunu Ulus'ta geçiren Korel, ilk öğrenimini Nilüfer Hatun İlköğretim Okulu, orta öğrenimini Yıldız Koleji'nde yaptı. Kolejden mezun olmasının ardından Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü tamamladı.Üniversiteden önce profesyonel kulüplerde voleybol oynadı. Okul hayatı boyunca birçok oyun ve kısa filmde yer aldı. Aynı zamanda Devlet Tiyatrosu Kuva-yi Milliye oyununda yardımcı oyuncu olarak yer aldı. Bir süre Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapan Susan Baston ile çalıştı ve Özay Fecht’in workshop çalışmalarına katıldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin