Yalı Çapkını'na bir taze kan! Suna'nın talibi Saffet'i canlandıracak Ediz Akşehir kimdir?

Cuma günlerinin fenomen dizisi Yalı Çapkını'nın oyuncu kadrosuna bir isim daha eklendi! Yalı Çapkını Suna evleniyor mu? Yalı Çapkını 25. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25. bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını 24. bölümde neler oldu? Ferit ve Seyran boşanıyor mu?

Star'ın reyting rekortmeni dizisi Yalı Çapkını'nda büyük bir gelişme yaşandı! Beril Pozam'ın canlandırdığı Suna karakterine görücü gelen Saffet'i canlandıracak isim belirlendi. İşte detaylar!

YALI ÇAPKINI SUNA EVLENİYOR MU? KİMİNLE EVLENİYOR?

İfakat; Suna’ya kendi uygun gördüğü bir talip (Saffet) bulacak. Bulduğu talip, tekne gezisine scooter’la gelerek kendisini Suna'nın ailesine sevdirmeye çalışacak. O talip rolüne hayat veren isim ise Ediz Akşehir olacak.

23-03/24/indir.jpg

Ediz Akşehir kimdir? Nereli? Daha önce hangi dizilerde oynadı?

1986'da İzmir'de dünyaya gelen Ediz Akşehir, 2010 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvar’ından mezun olduktan sonra aynı yıl Tiyatro Anadoluda oyuncu olarak çalıştı. İstanbul Devlet Tiyatrosu’nda iki sezon oyuncu olarak yer aldı. 2014 yılından bu yana Haliç Üniversitesi’nde öğretim elemanı olarak çalışmaktadır. 

Yalı Çapkını 25. bölümde neler olacak? İşte detaylar:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin