resim yok
05 Temmuz 2010 - 00:00

Bergüzar Korel yeni dizisinin setine bebek odası isteyince dizinin yapımcısı Faruk Turgut'tan zılgıtı yedi. Gold Yapım'ın sahibi Faruk Turgut'un yeni dizisi El Kızı'nda başrolü oynayacak Bergüzar Korel, çekimler sırasında 4 aylık bebeği Ali'den uzak kalmak istemeyince ortalık karıştı. Bursa ve Mudanya'da çekilecek dizide set yerini değiştirip İstanbul'da mekan aramaya başlayan yapımcı Turgut ise bu isteğe sert bir cevap verdi. Cecce'nin haberine göre; Turgut, "Baştan bunu konuşsaydık bizde ona göre gereğini yapar bir yer bulurduk. Fakat bebek odası sette yaptırmam. Benim oyuncularımın da bugüne kadar benden böyle bir talebi olmadı. Zaten aklı başında hiçbir annede sete bebeğini getirip büyütmez. Hangi sete çocuk odası kuracağız. 50 tane yer var. Her mekana çocuk odası mı taşıyacağız? İş buralara geldiyse de yapanlara helal olsun" dedi. TÜRKAN ŞORAY ELLİ DEFA PAVYON KADININI OYNADI Pavyon kadını oynaması için Bergüzar Korel'i nasıl ikna ettiniz sorusuna Turgut şu cevabı verdi: "Pavyon kadını olduysa ne olacak. Türkiye'nin gerçeği değil mi pavyon kadını. O zaman bu rolleri kim oynayacak? Pavyon kadını oynayınca bir şey mi oluyor. Türk sinemasında bir çok bunun örneği var. Türkan Şoray 50 defa pavyon kadınını oynadı Türkan Şoray'ın konumundan bir eksilme mi oldu? Benim için projenin aslı önemlidir oyuncunun kriteri beni bağlamıyor. Projeye göre oyuncu seçiyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin