resim yok
05 Temmuz 2010 - 00:00

"Küçük Sırlar" dizisinin yapımcısı Tims Prodüksiyon, medyada ve internet sitelerinde çıkan haberle ilgili olarak açıklama yaptı (Bugün gün boyunca çeşitli yayın organlarında, dizinin yönetmeninin işine, Sinem Kobal'la yaşadığı gerginlik nedeniye son verildiği haberleri çıkmıştı). TİMS Prodüksiyon tarafından yapılan açıklamada "Küçük Sırlar setinde böyle bir sorun ve tartışma yaşanmamıştır." denildi. "Tims Prodüksiyon herhangi bir oyuncunun isteği, kaprisi ya da sorunu yüzünden yönetimsel kararını değiştirmez. Kerem Çakıroğlu Tims Prodüksiyon'un uzun süredir çalışmakta olduğu ve çalışacağı yönetmenlerdendir. Daha önceden planlandığı gibi 1 ve 8 Temmuz tarihleri arasında yönetmenimiz Kerem Çakıroğlu'nun tatilde olması sebebiyle bu süreç içerisinde "Küçük Sırlar" dizisinde şirketimizin yönetmenlerinden Taner Elhan ile çalışılmaktadır."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin