Bergüzar Korel'i ağlatan sürpriz!

Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'in doğum günü için 'Karadayı' dizisinin ekibiyle bir olup sette sürpriz parti düzenledi.

resim yok
30 Ağustos 2013 - 09:36
Magazin

Halit Ergenç, eşi Bergüzar Korel'in doğum günü için 'Karadayı' dizisinin ekibiyle bir olup sette sürpriz parti düzenledi.

 

SÜRPRİZ!

Korel, gözyaşlarını tutamadı!

 

KAÇ YAŞINA GİRDİ?

'Karadayı' dizisinde canlandırdığı 'Feride' karakteriyle beğeni toplayan Bergüzar Korel, 27 Ağustos'ta 31 yaşına girdi.

Mısır ve Suriye'de yaşanan katliam nedeniyle doğum gününü buruk kutlayan güzel oyuncuya, eşi Halit Ergenç'in ilginç bir jest yaptığı ortaya çıktı.

 

SET EKİBİYLE ANLAŞTI

Set ekibiyle anlaşan Halit Ergenç, doğum gününde çalışan eşini yalnız bırakmadı.

Ünlü aktör, Beykoz Kundura Fabrikası'nda yeni sezon çekimleri başlayan 'Karadayı'nın setinde eşine sürpriz bir parti organize etti.

 

ÇOK MUTLU!

Seti balonlarla donatan Ergenç'in bu jesti, Bergüzar Korel'i çok sevindirdi.

Konfetilerin atıldığı, balonların uçurulduğu doğum günü kutlamasında, oğlu ve eşini karşısında gören Korel; gözyaşlarına hakim olamadı.

 

PASTA KESİLDİ

Ünlü oyuncu, set ekibiyle birlikte pasta kesti.

Bergüzar Korel, takipçilerinden gelen doğum günü mesajlarına da kayıtsız kalmamıştı.

Uzun süredir sosyal medyada paylaşımda bulunmayan ünlü oyuncu, doğum gününde sessizliğini bozmuş; neden paylaşım yapmadığını açıklayarak Instagram hesabından şunları yazmıştı; [reklam]

"ALDIĞIM NEFES BENİ UTANDIRIYOR"

Korel, "Herkese merhaba. Mısır ve Suriye'de yaşanan her andan haberdar olan bir insan olarak bir süredir yaşadığım ya da gördüğüm güzellikleri paylaşmaya elim gitmiyor arkadaşlar. Zaman geliyor aldığım nefes utandırıyor beni. Ama bugün benim doğum günüm. Bir seneyi daha bitirdim ömrümde.

Güzel dileklerinizi, mesajlarınızı okuyorum ve inanın çok mutlu oluyorum. Buradan hepinize, sevginize, varlığınıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Ve bugün varsa Allah'ın gözünde, ufacık da olsa ayrıcalıklı bir yerim her gün ettiğim dualara ekliyorum dileklerimi...

Her şeyden habersiz yaşama hakkı elinden alınan minik bedenler için. Günahsız canlar için. Bir süre daha hiçbir paylaşımda bulunmayacağım. Hepinize sevgilerimi gönderiyorum..."

 

 

KOREL'DEN REKOR ÜCRETLİ REKLAM ANLAŞMASI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin