Hedefi Mehmet Günsür gibi olabilmek!

Ekin Türkmen'in kurduğu web sitesinde keşfedilen Serbay Üçyiğitler, oyunculukta kalıcı olmak istiyor.

resim yok
30 Ağustos 2013 - 09:06
Röportaj

Ekin Türkmen'in kurduğu web sitesinde keşfedilen Serbay Üçyiğitler, oyunculukta kalıcı olmak istiyor.

Cosmopolitan'a konuşan Üçyiğitler; kendisine Mehmet Günsür'ü örnek aldığını söyledi

Ünlü oyuncu Ekin Türkmen, genç oyuncuların ve oyuncu adaylarının bir araya gelebilmeleri için applebox.com adında bir internet sitesi kurdu. Bu sitenin ilk keşfi ise yakışıklı oyuncu adayı Serbay Üçyiğitler.

Cosmopolitan dergisi yeni sayısında, 1985 doğumlu olan Üçyiğitler'i sayfalarını taşıdı...

 

NELER ANLATTI?

İşte genç oyuncunun anlattıkları:

* Ben şimdiye kadar hiçbir projede yer almadım. Her şey benim için yeni başlıyor. Oyunculuk dersleri almaya başladım. En büyük arzum; Gani Müjde, Birol Güven ve Hamdi Alkan gibi üç büyük ustanın projelerinde yer almak.

* İlk oyunculuk deneyimime, bir lise dizisiyle başlamak istiyorum. Geçmişte oyunculuk sektörüne atılan isimlerin birçoğu, rol aldıkları lise dizilerinden sonra iyi yerlere geldiler. İstemek ve inanmak başarmanın yarısıdır.

 

KENDİMİ GELİŞTİRECEĞİM

* Bu sektörde kalıcı olmak çok önemli. Görsellikle bir yere kadar gelebilirsiniz; bu yüzden kendimi geliştirmem gerekiyor. Bunu başarabilen sayılı oyuncu var. Mehmet Günsür de bu isimlerden biri... Kendisinin oyunculuğunu çok beğeniyorum. Umarım ileride ben de onun gibi olabilirim.

* Hedefim iyi bir oyuncu olmak. Kendimle gurur duyduğum, aileme de o gururu yaşatabileceğim bir yerde olmak isterim.

 

ŞU ANDA KALBİM BOŞ

* Şu an hayatımda hiç kimse yok. Ben de kalbi aşktan ağrıyanlardanım. Hoşlandığım kadının ilk gözlerine bakarım. Bakışlar benim için çok önemlidir. Gönül işlerinde stratejinin saçma olduğunu düşünüyorum. Beğendiysem birkaç kez bakarım; eğer karşı tarafın ilgisi yoksa, dünyanın en güzel kadını da olsa bir daha dönüp bakmam. [reklam] * Ben evimi çok seven biriyim. Kız arkadaşımla evde geçirdiğim her dakika mutlu eder beni. Onunla evde DVD izlemeyi, patlamış mısır yemeği severim. Erkekler genel anlamda romantizm yoksunu olarak bilinirler; bense romantik biri olduğumu düşünüyorum.

* Alışveriş yapmayı çok seviyorum. Üzerime yakışacağını düşündüğüm her şeyi satın alabilirim. Bu yaşıma kadar hiç takım elbise giymedim. En kısa zamanda takım elbise alışverişine çıkacağım.

 

ÖZGÜRLÜĞÜME DÜŞKÜN OLMAM İLİŞKİLERİMDE SORUN YARATIYOR

* Yaşla beraber iyi-kötü ayrımını daha iyi yapıyor, karşımdaki kadının ne istediğini sezebiliyorum. Bu yüzden artık kadınlarla aram çok daha iyi ama özgürlüğüme fazla düşkün olmam, ilişkilerimde biraz sorunlar yaratıyor. Son ilişkim de bu yüzden bitti. Artık doğru kişiyi bulana kadar beklemek istiyorum. İlişkide yalana tahammül edemem. Birlikte olduğum insan kesinlikle dürüst olmalı!

* Eğlenceli biriyimdir aslında ama bir o kadar da karamsar bir yapım var. Daha çok duygularımla hareket ediyorum.

 

 

HANDE DOĞANDEMİR İLE 10 SORU 10 CEVAP BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin