Bergüzar Korel'in kız kardeşi Zeynep Korel'den şoke eden açıklamalar!

Başarılı ve güzel oyuncunun kardeşi, açıklamalarıyla gündem oldu.

Merve Mutlu
08 Ekim 2019 - 13:54
Magazin

En son, Vatanım Sensin dizisinde kendisi gibi oyuncu eşi Halit Ergenç ile kamera karşısına geçerek canlandırdığı Azize karakteri ile milyonların yüreğine taht kuran başarılı ve güzel oyuncu Bergüzar Korel, kardeşi Zeynep Korel'in açıklamaları ile gündeme geldi. 

19-10/08/korel-ailesi.png

Şimdilerde ikinci çocuğuna hamile olan oyuncunun sevinçli haberi kursağında kaldı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa adlı magazin programının haberine göre, Bergüzar Korel'in kardeşi Zeynep Korel, Chicago'ya taşındı. Şimdilered gündelikçi olarak çalıştığını ifade eden kardeş Korel, oturduğu sitede günlüğü 400 liraya evlere temizliğe gidiyor ve saati 70 liraya da köpek gezdiriyor. Konuyla ilgili olarak, "Bunun daha aşağısı yok. 'Ailenin imkanları olmasına rağmen sen nasıl bunu yapıyorsun?' diyenler çok. Hiçbir şey ayıp değil. Çalışmak hiç ayıp değil." diyen Zeynep Korel,  Temizlik takıntısı olan Zeynep Korel, kız kardeşi Bergüzar Korel ve annesinin sunduğu imkanlara rağmen yurt dışındaki yaşantıyı tercih etti.

19-10/08/zeynep-korel.png 

Konuyla ilgili olarak bir taraf Bergüzar Korel'i suçlarken diğer bir taraf ise bunun utanılacak bir şey olmadığı ve oyuncunun kimseye bakmak zorunda olmadığı gibi bu tercihin Zeynep Korel'e ait olduğunu düşündüklerini beyan ettiler. 

Zeynep Korel kimdir?

Tanju Korel ve Hülya Darcan'ın büyük kızı olan Zeynep Korel, oyuncu Bergüzar Korel'in de ablasıdır. 1971 doğumludur. Evlendikten sonra Amerika'ya taşınmıştır. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin