Meryem Uzerli yeni dizisiyle Netflix'ten dünyaya mı açılacak?

Başarılı ve güzel oyuncu bir Netflix dizisi ile gündemde..

Merve Mutlu
08 Ekim 2019 - 15:46
Magazin

1983 yılında Almanya'da doğan ve oradayken birçok projede yer alan güzel yıldız Meryem Uzerli, Halit Ergenç ile başrolü paylaştığı dönem dizisi Muhteşem Yüzyıl ile Türkiye'de tanınır hale gelmiş ve hayran sayısını artırmıştı. 

19-10/08/meryem-uzerli.jpg

Tüm Türkiye'nin hafızasına Hürrem Sultan olarak kazınan güzel oyuncu, bu projenin ardından dizi projeleri ile arasına mesafe koymuş ve Gecenin Kraliçesi dizisinin ardından ekranlarda görünmez olmuştu. Meryem Uzerli'yi harekete geçiren yeni dizi projesi ise Netflix yapımı çıktı.

Meryem Uzerli Dark dizisinde mi rol alacak?

19-10/08/dark-dizisi.jpg

Yine bir Alman yapımı olan ve zaman arasındaki döngüyü anlatan ilginç konusu ile iddialı bir bilimkurgu dizisi olan Dark'ın kadrosu için Uzerli'nin adı geçmeye başladı. Geçtiğimiz hafta Netflix'in ilk orijinal Almanca dizisi olma özelliği taşıyan Dark için audition (deneme çekimi) verdiği öğrenilen Uzerli'nin kadroya girip girmeyeceği ise henüz netleşmedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin