Kurşun 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Neler olacak?

Merakla beklenen Kurşun dizisinden ilk fragman geldi.

Merve Mutlu
09 Ekim 2019 - 10:42
Yeni Bölüm

Başrollerini, Savcı Orhan Atmaca karakteri ile Engin Altan Düzyatan ile Gazeteci Leyla Devrim karakteriyle Burçin Terzioğlu'nun canlandırdığı Kurşun dizisinin merak uyandıran tanıtımlarının ardından ilk fragman yayınlandı.

19-10/09/engin.png

1970’li yıllarda Türkiye’yi kasıp kavuran bir Cumhuriyet Savcısı olan Orhan Atmaca'nın, Leyla adında bir kıza aşık olması, o gazeteci ile karanlığa karşı mücadeleleri ve ülkenin dönemsel şartları ile zorluklarının anlatılacağı Kurşun dizisi, 23 Ekim'de izleyici ile tanışmak için gün sayıyor. 

Kurşun dizisinden ilk tanıtım yayınlandı:

19-10/09/burcin.png

Sisteme sonuna kadar inanmış babasının meçhul ölümünün kendisini çok etkilediğini düşündüğü Orhan Atmaca'nın belki de aynı yoldan gitmeye ant içtiğini düşünen Leyla Devrim, baskıları durdurup istediği haberi yapıyor. Babasıyla ilgili gizemli bir davanın peşinde olan Orhan, karanlık tarafla iç içe geçerek büyük bir oyuna başlıyor. 

19-10/09/kurslunn.png

Fox ekranlarının; Berrak Tüzünataç, Sarp Akkaya, Bora Akkaş, Engin Şenkan, Şebnem Dilligil, Cem Kurtoğlu, Begüm Akkaya, Gülizar Irmak, Seda Akman ve Kürşat Alnıaçık gibi başarılı isimleri bir araya getiren yeni dizisi Kurşun çok yakında başlıyor..

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin