Kadın 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Sarp ölecek mi?

Fox ekranlarının sevilen dizisi Kadın'ın son bölümü geçtiğimiz akşam yayınlandı. Yeni bölüm fragmanı da gecikmedi.

Merve Mutlu
09 Ekim 2019 - 11:08
Yeni Bölüm

Bzaşrolünde Bahar Çeşmeli karakteri ile Özge Özpirinççi'nin yer aldığı ve öldü sandığı eşinin ardından iki çocuğu ve tehlikeli hastalığı ile hayata karşı verdiği mücadeleyi konu alan Kadın dizisinin geçtiğimiz akşam yayınlanan son bölümü yine boğazları düğümledi.

19-10/09/kadin-66-yeni.jpg

Japon yapımı olan Woman adlı diziden uyarlanan ve Salı akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Kadın dizisi, 66. bölümü ile de nefesleri kesti. Bahar ve Şirin'in annesi Hatice'nin ölümü, birbirine düşman olan iki kardeşi yakınlaştırırken, Sarp'ın durumunun ne olacağı da merak uyandırdı. 

Kadın 67. yeni bölüm fragmanı yayınlandı:

19-10/09/kadin-yeni-bolum.png

Dizinin yeni bölümünde: Hâlâ hastanede olan Sarp ve Bahar, geçmiş günleri anarak güzel zamanları birbirlerine hatırlatıyorlar. Çocuklarının da yanlarında olduğu çift keyifli zaman geçirirken Sarp'ın bir süre sonra tepkisizliği dikkat çekti. Bahar'ın şaka sandığı bu durum ise Sarp'ın ölümüydü.

Kadın dizisi Sarp öldü mü?

Sarp'ın ölümünü kesinleştiren cümle ise Bahar'ın; "İnsan hayatta bir kere doğar bir kere ölür. Bu basit bir şey. Ama benimki iki kere öldü.." sözleri oldu.. Sarp'ın ölümü ile de Caner Cindoruk diziden ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin