Yasak Elma 53. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yıldız boşanmak istiyor!

Fox ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
09 Ekim 2019 - 12:39
Yeni Bölüm

Başrollerinde Eda Ece (Yıldız), Şevval Sam (Ender), Talat Bulut (Halit) ve Nesrin Cavadzade'nin (Şahika) yer aldığı, Fox ekranlarının pazartesi akşamlarında vazgeçilmezi haline gelen Yasak Elma dizisinin yeni bölümü yine olay yaratacak. 

Yasak Elma 52. son bölümde neler oldu?

19-10/09/halit-aegun.png

Şahika'nın oyunu ile bebeği bir başka bebekle değiştirilerek DNA testinin olumsuz çıkmasının ardından, Yıldız da kendi bebeğinden şüphe ederek annelik testi yaptırdı. İüphe ettiği gibi bebeğin kendisine ait olmadığını öğrenen Yıldız'ın yıkılmış anlarında tesellisi, bir zamanlar azılı düşmanı olan Ender'den geldi. O gün o hastanede doğan bebekleri araştıran Ender, bebeklerden birinin ailesinin Avustralya'ya gittiğini öğrendi.

Halit'in işin içine girmesiyle de bebek bulundu. Şahika'nın oyununun bozulması ile planları başka bir yöne evriltti...

Yasak Elma 53. yeni bölümde neler olacak?

19-10/09/ahska.png

Dizinin yeni bölümünde: kendi bebeğine kavuşan Yıldız büyük kararlar alma yolunda ilerliyor. Halit'in "Ben oğlumdan ayrı kalmam" sözleri Şahika'nın canını sıkarken, Ender de Yıldız'a, artık bebeğe hiçbir şey olmayağının garantisini veriyor.

19-10/09/ahkani.png

Şahika'nın yeni planı ise Yıldız'dan tamamen kurtulmak ve bebeğin kendisine anne demesi olacak. Ancak Yıldız'ın da yeni bir planı var, Halit'ten boşanmak istiyor... 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin