Berk Cankat Kırık Ayna kadrosuna katıldı! Berk Cankat dizileri...

Fox Tv ekranlarında gelecek sezon izleyici karşısına çıkacak olan Kırık Ayna dizisinin erkek başrol oyuncusu belli oldu!

Nurşah
24 Temmuz 2018 - 15:57
Gündem

Kırık Ayna dizisinin merakla beklenen erkek başrol oyuncusu da belli oldu! TMC Film'in Fox Tv ekranları için gelecek sezona hazırladığı dizinin oyuncu kadrosu giderek belirginleşiyor. Kırık Ayna oyuncuları kimler? Berk Cankat'ın şimdiye kadar rol aldığı diziler hangileri?

 18-07/24/berk-cankat-kirik-ayna.jpg

Kırk Ayna dizisinin erkek başrolü belli oldu!

Medyatava'dan Birsen Altuntaş'ın haberine göre Son olarak Gülizar dizisinde canlandırdığı Murat karakteri ile başrolde izlediğimiz Berk Cankat yeniden ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fox Tv ekranlarının iddialı dizisi Kırık Ayna'nın başrolü için anlaşmaya varılan Berk Cankat'a son olarak Cennet'in Gözyaşları adlı dizide izlediğimiz Almila Ada eşlik edecek...

 

Bunun yanında Vatanım Sensin dizisinde severek izlediğimiz Yıldız karakterini canlandıran Pınar Deniz ve usta oyuncu Hatice Aslan da dizinin kadrosunda yer alıyor. Kırık Ayna dizisi ile ilgili gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

 18-07/24/berk-cankat-dizileri.jpg

Berk Cankat dizileri

-(2013) Sana Bir Sır Vereceğim
-(2014) Güzel Köylü
-(2015) Muhteşem Yüzyıl Kösem
-(2016) Yıldızlar Şahidim
-(2017) Gülizar

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin