Berkay Hardal kimdir, kaç yaşında, dizileri ve hakkında merak edilenler!

Meleklerin Aşkı adlı dizide Yağmur karakterini canlandıran başarılı oyuncu Berkay Hardal kimdir, kaç yaşında ve hakkında merak edilenler haberimizde!

Nurşah
18 Temmuz 2018 - 11:16
Gündem

Meleklerin Aşkı dizisi ile yıldızı parlayan Berkay Hardal kaç yaşında, şimdiye kadar rol aldığı diziler hangileri? Başarılı oyuncu hakkında merak edilen her şey haberimizde!

18-07/18/berkay-hardal-biyografi.jpg

Berkay Hardal kimdir?

18 Kasım 1996 tarihinde İstanbul'da doğan oyuncu an itibarıyla 22 yaşındadır ve akrep burcudur. 1.78 boyunda olan Berkay Hardal 75 kilodur. Kahverengi gözlüdür.

18-07/18/berkay-hardal-kimdir-1531901252.jpg

Ümit Çırak'tan oyunculuk dersleri almıştır. Star Tv ekranlarında yer alan ve büyük bir beğeni ile takip edilen başrollerinde Özcan Deniz ve Aslı Enver'in yer aldığı İstanbullu Gelin dizisi, Berkay Hardal'ın ekran karşısına geçtiği ilk dizi projesidir. Canlandırdığı Murat karakteri ile yıldızı parlayan genç oyuncu, geçtiğimiz sezon sonunda diziden ayrılmıştır...

18-07/18/meleklerin-aski-yagmur-1531901246.jpg

Meleklerin Aşkı dizisinde Oya Başar gibi büyük bir usta ile başrolde yer alan Berkay Hardal, Yağmur karakterine hayat vermektedir. Bu, kendisinin ikinci dizi projesidir...

18-07/18/berkay-hardal-sevgilisi.jpg

İstanbullu Gelin dizisinde birlikte rol aldığı, kendisi gibi oyuncu olan Hira Koyuncuoğlu ile sevgilidir. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin