Berna Keklikler Yasak Elma dizisi kadrosuna katıldı!

Survivor yarışması ile tanıdığımız Berna Keklikler Yasak Elma dizisinin kadrosuna katıldı!

Nurşah
28 Ocak 2019 - 11:09
Gündem

Yasak Elma dizisi kadrosuna yeni isimler katarak yoluna devam ediyor. Sevilen diziye şimdi de Survivor yarışmasından tanıdığımız Berna Keklikler dahil oldu!

19-01/28/berna-keklikler-yasak-elma.jpg

Berna Keklikler Yasak Elma'da!

İlk olarak Tv8 ekranlarında yayınlanan Göz6 yarışması ile ekranda gördüğümüz Berna Keklikler ardından Survivor programına da katılmıştı. Almanya doğumlu güzel isim bir süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra Fox Tv ekranlarının sevilen dizisinde rol alacak...

Bu beklenmedik haberi Berna Keklikler Instagram hesabı üzerinden paylaştığı fotoğrafa eklediği "Seti ziyarete gelmedim. Dizide oynayacağım, sevinebiliriz" notu ile duyurdu... Berna Keklikler'in Yasak Elma dizisine hangi karakter ile dahil olacağı henüz izleyici ile paylaşılmadı... Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin