Berrak Tüzünataç: "Aşk üstüne aşk yaşadım"

Oyuncu Berrak Tüzünataç, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında aşk hayatıyla ilgili dikkat çeken sözler sarf etti. Tüzünataç, "Ben yıllarca aşk üstüne aşk yaşadım. O beni olumsuz etkiledi bence. Enerjimi çaldığını fark ettim" diye konuştu.

Berfin Sengil
29 Şubat 2024 - 12:30
Magazin

Ekranlara ara veren oyuncu ve manken Berrak Tüzünataç geçtiğimiz gün Bebek'te objektiflere yakalandı. Tüzünataç, aşk hayatıyla ilgili sorulara samimi cevaplar verdi.

Yaza Tatil Çok

tv100 Magazin'de yer alan habere göre, Berrak Tüzünataç, "Her şey yolunda, havalar güzel, cemre düşmüş. Elimizden geldiğince çok tatil yapacağız yazın" ifadelerini kullandı.

'Nasıl İyi Hissediyorsa Öyle Yapsın'

Plansız yaşadığını belirten Berrak Tüzünataç'a, Özge Özpirinçci'nin dizi için estetik yaptırabileceği yönündeki açıklaması sorulunca, "Dizi için benim olmadı hiç. Kendi zevkim için yaptırırım eğer olursa. Durduk yerde başıma niye iş açıyorsunuz! Utanıyorum böyle başka mevzular ile ilgili konuşmaya. En temel sorun birbirimizin kendimizi iyi hissettiği mevzularla ilgili toplum olarak hemfikir olmamız gerektiği. Herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapsın. Bu da bizim toplumsal konumuz olmasın" dedi.

'O Bir Dans Değil'

Dansıyla sosyal medyada gündem olması hatırlatılan Berrak Tüzünataç, "O videonun çoğu poz. Siz dans mı görmediniz? Hazar (Ergüçlü)'ın dansıyla kıyaslandı. O bir dans değil. Saç savurmalı bir şey o. Anlık havaya girdim. Özellikle de yorumları okumadım. Üste çıkan yorumlara bakıyorum bazen. Eğleniyorum" diye konuştu.

'Enerjimi Çaldığını Fark Ettim'

Tüzünataç'a aşk hayatıyla ilgili sorular yöneltilince, "Ben yıllarca aşk üstüne aşk yaşadım. O beni olumsuz etkiledi bence. Enerjimi çaldığını fark ettim. Bir süredir böyle bir karar verdim kendi adıma. Hepimiz değişiyoruz sürekli ama şu an keyfim yerinde. Benim hayatımda enerjimi fazla akıttığım bir alan aşk. Kendime akıtmam lazım bu enerjiyi" dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin