Nebahat Çehre'den şaşırtan aşk itirafı!

Ünlü oyuncu Nebahat Çehre katıldığı programda özel hayatıyla ilgili ilginç açıklamalarda bulundu. Çehre, "1988 yılından beri yalnızım" sözleriyle dikkat çekti.

Berfin Sengil
29 Şubat 2024 - 12:14
Magazin

Aşk-ı Memnu dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Nebahat Çehre, katıldığı Aramızda Kalmasın programında samimi açıklamalarda bulundu.

'1988'den Beri Yalnızım'

Usta yönetmen Yılmaz Güney ile 1967 yılında 1 yıllık bir evliliğe imza atan Nebahat Çehre, “Hayatınızda neden aşk yok” sorusuna yanıt verdi. Çehre, “1988’den beri yalnızım. Sebebi yok. Hayatım sevgi üzerine kurulu. Sevmediğim ne işi yapar ne de birlikteliği yaşarım. Fakat çok güzel evliliğim oldu” ifadelerini kullandı.

'Her Şeyin Yakışan Yaşı Var'

Oyunculukta kuralları olduğunu da belirten Çehre, “Hiçbir erkekle filmde yatağa girmedim. Çünkü oyuncu olarak istemiyorum. Dizilerde sadece öpüşme sahnesi oldu. Her şeyin bir yakışan yaşı var. Gençler yapsın” diye konuştu.

'Gereksiz Harcamayı Tercih Etmiyorum'

Nebahat Çehre kötüye giden ekonomik şartlarda alışveriş yapmaya utandığını belirteren şunları söyledi:

“40 senelik de kıyafetim var. Bu ekonomik koşullarda gereksiz harcama yapmayı tercih etmiyorum. Binlerce TL’yi bir ruja vermekten utanıyorum.

Yeri gelince minibüse, dolmuşa, metroya biniyorum. Orada yaşananı bilmeniz gerek. İnsanlarla bir arada olmayı seviyorum.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin