Bestemsu Özdemir Güvercin dizisinin kadrosunda!

Star TV ekranlarının sevilen dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı.

Merve Mutlu
15 Ocak 2020 - 17:30
Gündem

Başrollerinde Almila Ada ile Mehmet Ali Nuroğlu'nun yer aldığı, Star TV ekranlarında yayınlanan ve şu ana kadar yayınlanan bölümleri ile izleyicilerden beğeni toplayan Güvercin dizisinin kadrosuna yeni bir oyuncu daha katıldı. 

20-01/15/guverxin-1579098167.png

Kenan ile Zülüf'ün aşkları ile imkansızlıkları yok etmelerini konu alan ve Zeugma'nın Çingene Kızı eserinden esinlenilerek hazırlanan Güvercin dizisinin kadrosuna en son Gaffur karakteri ile Erdal Cindoruk katılmıştı. Nasıl bir karakteri canlandıracağı bilinmeyen oyuncunun ardından bir yeni oyuncu haberi daha geldi. Sakarya Fırat dizisi ile başlayan oyunculuk hayatı boyunca İstanbul Hatırası, Meryem ve Ege'nin Hamsisi gibi dizilerde rol alan Bestemsu Özdemir, Güvercin dizisinin yeni oyuncusu oldu. 8. bölümden itibaren ekranlarda olacak oyuncu İpek karakterini canlandıracak. 

Bestemsu Özdemir kimdir?

20-01/15/bestemsu-ozdemir.jpg

1992 senesinde dünyaya gelen Bestemsu Özdemir 26 yaşında ve 173 boyundadır. Annesi ile babası çok küçük yaşlarındayken boşanan Özdemir, bir süre babaannesi ve dedesi ile birlikte Ankara'da yaşamıştır. Özel Fransız Lisesinden mezun olan Bestemsu Özdemir, İTÜ Moda Tasarım Bölümünü bitirmiştir. Bestemsu Özdemir, modellik yapmaya lise yıllarında başlamıştır. İlerleyen senelerde ünlü menajer Cem Tatlıtuğ ile tanışmış modelliği bırakarak oyunculuk yapmaya başlamıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin