Bestemsu Özdemir'den 'mimiksiz oyuncu' göndermesi!

Estetiği olmadığını belirten oyuncu Bestemsu Özdemir, buna ihtiyaç duymadığını söyleyerek, "Oyuncular için de estetiği tavsiye etmiyorum. Mimiksiz oyuncu olmak bana garip geliyor" dedi.

Berfin Sengil
05 Nisan 2024 - 14:00
Magazin

Son olarak Kirli Sepeti dizisinde seyirciyle buluşan Bestemsu Özdemir, estetik hakkındaki görüşleriyle zaman zaman gündeme geliyor.

Geçtiğimiz akşam Asmalımescit sokaklarında görüntülenen Bestemsu Özdemir basın mensuplarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmedi.

'Kişisel Tercih Bu'

Habertürk'ten Nazif Şahin Karpuz'un haberine göre; daha önce estetiğinin bulunmadığını ifade eden ve gündem olan Bestemsu Özdemir, "Kişisel bir tercih bu" açıklamasında bulundu.

'Mimiksiz Oyuncu Olmak...'

Bestemsu Özdemir, ayrıca şu sözleriyle dikkat çekti:

"Ben estetiğe ihtiyaç duymadım. Çünkü oyuncuyum, mimikleriniz kayboluyor. Mimiksiz oyuncu olmak bana garip geliyor. Mimiklerimi kullanmak adına estetik yaptırmayı düşünmüyorum, tavsiye de etmiyorum."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin