İbrahim Tatlıses'ten oğluna sert sözler!

Torunu Mert Tatlıses'e açtığı tahliye davasını kazanan İbrahim Tatlıses, oğlu Ahmet Tatlıses'e zehir zemberek sözler sarf etti. İşte İbrahim Tatlıses'ten o sözler...

Berfin Sengil
05 Nisan 2024 - 14:27
Magazin

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses hakkında oğlu Ahmet Tatlıses, babasının akıl sağlığının yerinde olmadığı gerekçesiyle vasi davası açmıştı. Baba Tatlıses'ten konuyla ilgili karşılık gecikmedi.

İbrahim Tatlıses, Sarıyer'deki dairesini rızası dışında 6 yıldır haksız şekilde işgal ettiğini öne sürerek, torunu Mert Tatlıses’e İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde dava açtı. Mahkeme iki yılın sonunda, İbrahim Tatlıses'i haklı bulup torun Tatlıses'in, davaya konu olan daireye yönelik gerçekleştirdiği haksız işgali sonlandırması ve işgal tazminatı vermesine hükmetti.

'Babalık Nasıl Yapılır Öğrensin'

Konuyla ilgili Kanal D Haber'e konuşan İbrahim Tatlıses şunları söyledi:

"Benim evim varken ben evimi kızıma veremiyorum. Böyle bir şey olabilir mi? Şimdi vereceğim ama. Babası ev tutmayacak mı? Göreyim bakayım nasıl baba! Torunumla aramda bir sorun yok ama bu saatten sonra olabilir. Görünen köy kılavuz istemez. Ben onlara sahip çıktım. O babalığı öğrenecek önce. Benim çocuğum kiradayken onun çocuğuna ev veremem. Babalık nasıl yapılır onu öğrensin"

Kızlarına Daire Verecek

İbrahim Tatlıses ayrıca kızları ve torunlarına da bakmayı sürdürdüğünü belirterek, Urfa'daki arsasını müteahhite vereceğini belirtti.

Tatlıses, "2 tane kızıma bakıyorum hem de torunlarıma bakıyorum. Ev kiralarını gönderiyorum kızlarımın. Urfa'daki arsamı müteahhite vereceğim. 100 tane daire çıkıyor. Her bir kızıma 5'er daire vereceğim" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin