Better Call Saul 4. sezon için hazırlanıyor!

Better Caul Saul'un senarist ve yapımcısı Gordon Smith, AMC'nin popüler dizisinin arkasındaki stüdyo Sony Pictures TV ile genel bir anlaşma imzaladı.

Volkan Küçükel
09 Nisan 2017 - 00:38
Gündem

Better Caul Saul'un senarist ve yapımcısı Gordon Smith, AMC'nin popüler dizisinin arkasındaki stüdyo Sony Pictures TV ile genel bir anlaşma imzaladı.

BETTER CALL SAUL'UN 4. SEZONU İÇİN DE ANLAŞTI

Yapılan sözleşme gereğince Smith, Sony TV'nin WGN America'daki drama serisi Outsiders'ta danışman yapımcılık görevine devam ederken, Better Call Saul'un beklenen dördüncü sezonu için yine iş başında olmaya devam edecek.

Kariyerine Sony TV'nin Breaking Bad dizisinde prodüksiyon ve senarist asistanı olarak başlayan Smith, sonrasında Better Caul Saul'un yazar ekibine katıldı ve kısa sürede burada kilit yazarlardan biri olarak ön plana çıkmayı başardı.

17-04/09/gordon-smith.jpg

Smith'in ilk kez yazarlığını yapmış olduğu Better Call Saul bölümü "Five-O" kendisine Emmy adaylığı getirirken; 2016 senesindeki "Gloves Off" isimli bölümle ise WGA Ödülleri'nde diziye adaylık kazandırmayı başardı.

BETTER CALL SAUL 3. SEZON BAŞLIYOR!

Vince Gilligan ve Peter Gould ikilisinin yaratıcısı olduğu Better Call Saul'un üçüncü sezonu için geri sayım ise sürüyor.

17-04/09/better-call-saul-3-sezon.jpg

Dizi, on bölümden oluşacak üçüncü sezonuyla 10 Nisan'da ekranlara geri dönecek. Vince Gilligan'ın yönetmenliğini üstlendiği sezonun ilk bölümünün ismi ise "Mabel".

GUS FRING İLE YENİDEN!

Efsaneler arasına giren Breaking Bad dizisinin en önemli karakterlerinden biri olan Saul Goodman'ın Breaking Bad'den önceki dönemini ele alan ve Breaking Bad'de tanıdığımız birçok yüzün ve olayın geçmişini de görmemizi sağlayan Better Call Saul'un yeni sezonunda Giancarlo Esposito'nun canlandırdığı Gus Fring de hikayede görünecek.

"Better Call Saul" 3. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin