resim yok
04 Mart 2012 - 00:00

 

“BEYAZ Show”un bu haftaki konukları “Yalan Dünya” dizisinin oyuncuları Sarp Apak, Öner Erkan, Gupse Özay ve İrem Sak’tı.
Canlı yayına damgasını vuransa, Sak’ın Beyaz’a yaptığı sürpriz oldu. Genç oyuncu, 13 yaşındayken Beyazıt Öztürk’ün Sivas’taki stand-up show’unu izledikten sonra yazdığı günlük sayfasını, artık aynı dizide olduğu ünlü şovmene hediye etti. Günlüğünde bir gün Beyaz’la tanışma ve programına katılma hayalinden söz eden Sak’ın anlamlı hediyesi, Öztürk’ü duygulandırdı. Gecenin ikinci sürprizi de Bartu Küçükçağlayan’dan geldi. Dizide canlandırdığı Orçun karakterine bürünerek stüdyonun arka tarafından çıkıp konukların yanına gelen ve onlara laf atan Küçükçağlayan’ın esprileri hem stüdyodakileri hem de ekran başındakileri kahkahaya boğdu.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin