resim yok
04 Mart 2012 - 00:00

Akciğerindeki 2 santimlik parça perşembe günü alınan Kadir İnanır’ın sağlık durumu iyi. Tümörün iyi huylu çıktığını belirten Prof. Kaynak, “Erken evrede akciğer tümörü alındı ve temizlendi. Patoloji sonucuna göre çevre dokularda sıçrama yok” dedi

 
Geçtiğimiz perşembe günü akciğerindeki 2 santimlik parça, tümör ameliyatla alınan ünlü aktör Kadir İnanır’dan sevindirici haber geldi. Memorial Hastanesi’nde önceki yoğun bakımdan çıkartılıp odasına alınan usta oyuncunun patoloji sonuçlarına göre kanserin diğer dokulara sıçramadığı ve kemoterapi görmesine gerek kalmadığı öğrenildi.
İnanır’ın ameliyatını gerçekleştiren İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Kamil Kaynak, dün  ünlü oyuncunun sevenlerini rahatlatacak müjdeli haberi verdi.
 
Kadir İnanır’ın sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen Kaynak, “Kadir Bey’in patoloji sonucu bugün belli oldu.  Tümör iyi huylu çıktı. Erken evrede akciğer tümörü alındı ve temizlendi. Patoloji sonucuna göre lenf bezlerinde ve çevre dokularda bir sıçrama yok. Kemoterapi görmesine gerek yok. Bundan sonra normal yaşantısına sorunsuz devam edebilir. Dikkat etmesi gereken tek şey sigara içmemesi. Bir aksilik olmazsa pazartesi ya da salı günü taburcu olur” diye konuştu.
 
Türkan Şoray’dan ziyaret
İnanır’ı oyuncu dostları dün de yalnız bırakmadı. İnanır’ı ziyaret edenler arasında Zeki Alaysa, Sinan Engin, Hülya Koçyiğit ve birlikte birçok filme imza attığı Türkan Şoray yer aldı. Hastane odasında gözlerin en çok aradığı isim olan ünlü oyuncu Türkan Şoray, İnanır ile görüşmesinden gözleri dolu dolu ayrıldı. İnanır’dan aldığı güzel haberlerle büyük mutluluk yaşadığını anlatan Şoray, şöyle konuştu: “Şu an buradan çok mutlu ayrılıyorum. Güzel haberler aldım. Kadir Bey benim için çok değerli. Birlikte çok filmde yer aldık. Meslekte güzellikleri ve zorlukları birlikte paylaştık. Onun için biz birbirimiz için çok değerliyiz. Ona gelecek en küçük şey benim canımı acıtır. Kaç gündür üzgündüm. Kendisini gördüm ve şimdi çok mutluyum. İnşallah artık setlerde görüşürüz.”

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin