Beyazıt Öztürk açıkladı! "Beyaz Show" ekrana ne zaman geri dönüyor?

Türk televizyonunun bir dönem en sevilen programları arasında yer alan Beyaz Show beyaz cama geri mi dönüyor sorularına Beyazıt Öztürk cevap verdi. Peki Beyaz Show ne zaman yayınlanacak? Beyaz Show ne zaman başlıyor? Beyaz Show hangi kanalda yayınlanacak? Beyaz Show saat kaçta yayınlanacak? Beyaz Show'un ilk konukları kim olacak? Beyazıt Öztürk kimdir?

Volkan Usta
20 Haziran 2023 - 10:01
Kültür Sanat

Uzun bir döneme damga vuran ve ekranın en sevilen programı Beyaz Show, yeniden izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Beyazıt Öztürk, katıldığı bir canlı yayında konuyla ilgili açıklamasında "Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum" ifadelerine yer verdi.

23-06/20/fzattcswaa8wzoj.jpg

Beyazıt Öztürk'ün sunacağı programın hangi kanalda yayınlanacağı henüz belli değil.

SİNA KOLOĞLU AÇIKLADI!

23-06/20/dgs.PNG

Beyaz Show ve başka bir program ile ekrana döneceğini açıklayan Beyazıt Öztürk'ün gündem olmasıyla birlikte detaylar gelmeye başladı. Gazeteci Sina Koloğlu yaptığı paylaşımlarda "Beyaz Show"un TV8 yayınlanacağını ve şovun 7-8 program süreceğini paylaştı.

23-06/20/ekran-alintisi-1687272793.PNG

Ayrıca Koloğlu, Öztürk'ün bir zamanlar Mehmet Ali Erbil, Mesut Yar ve Metin Uca'nın da sunduğu "Passaparolla" programını sunacağını ve projenin MasterChef Türkiye All Star yarışmasından önce yayına geleceğini duyurdu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin