Beyond ikinci sezon onayını aldı

Freeform'un yeni dizisi Beyond'a ikinci sezon için yeşil ışık verildi.

Berfu Özlen
11 Ocak 2017 - 10:23
İptal - Onay

Freeform yeni dizisi Beyond için ikinci sezon onayını verdi. Freeform başkanı Tom Ascheim, oyuncu ve yapımcılara Pasadena, California'daki basın turunda yaptığı yenileme açıklaması ile süpriz yaptı.

Ascheim, "Beyond'u yayınlamaya başladığımızda hedefimiz izleyicilerimize kusursuz bir yapım sunmaktı" dedi ve ekledi, "Yapılan yorumlar beklentilerimizin çok dışındaydı. Hem nitel hem nicel olarak çok güzel dönüşler aldık. Büyüyen Beyond izleyici kitlesine daha çok şey sunmak için sabırsızlanıyoruz."

Reyting rekoru

2 Ocak'ta yayınlanmaya başlayan diziyi kanal, dijital olanakları sonuna dek kullanarak yayınladı ve online platformlara da sundu. Aynı zamanda reklam yükünü de azaltarak hem yayın hem de reklam kalitesini arttırarak övgü topladı. Sadece ilk haftasında 7 milyonu dijital platformda ve 7.2 milyonu da kablolu televizyonda olmak üzere totalde 14 milyonluk izlenme sayısına ulaşan dizi büyük bir başarıya imza attı.

Dijital platformlarda en çok izlenen yapım

FreeForm, en son 27.08.2012 tarihinde Shadowhunters ile yakalamış olduğu "dijital platformlarda haftanın en çok izlenen yapımı" başarısına, dört sene sonra bir de Beyond ile ulaştı.

Trending Topic

Beyond, sosyal medyada da çok ses getirdi. Prömiyer bölümünün 30 dakikası boyunca Twitter'da trending olan dizi, websitelerde de toplam %96'lık olumlu reyting aldı.

Dizinin konusu

Holden Matthews (Burkely Duffield), 12 senenin ardından komadan uyanır ve doğa üstü güçlere sahip olduğunu fark eder. Holden artık hem koma sırasında kendine ne olduğunu, hem de o komadayken dünyaya neler olduğunu anlamaya çalışacaktır. Kendi ile ilgili hatırladığı en son şey çocukluğu olan Holden, hayatta kalmak için elinden geleni yapacaktır.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin