Billur Kalkavan'ın cenaze töreni ne zaman?

59 yaşında Akciğer Kanserinden vefat eden oyuncu, bugün defnedilecek!

Gülcan Tarımoğlu
17 Ekim 2022 - 12:13
Magazin

Geçtiğimiz cuma günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 59 yaşındaki oyuncu Billur Kalkavan, sevenlerini yasa boğdu!

Billur Kalkavan'ın cenaze töreni hakkında bilgiler ise geldi...

Yapılan açıklamada “15 Ekim Cumartesi gecesi aramızdan ayrılan sanatçı Billur Kalkavan’ın cenazesi 17 Ekim
Pazartesi günü ikindi namazına müteakip Zincirlikuyu Camii’nde kılınacak namaz sonrası
Zincirlikuyu Mezarlığı’nda defnedilecektir. Defnin ardından Divan Otel Elmadağ’da, Divan Salonu’nda saat 18:00’de taziyeler kabul edilecektir” denildi.

Billur Kalkavan'ın sevgilisi Buğra Bahadırlı ise oyuncu ile son diyaloğunu anlattı:

“Doktorların ‘tümörden mi progresyon yapıyor’ diye endişelendiği bir dönemde ‘Bu kadar hızlı düşüş enfeksiyondan oluyordur’ dedim. Enfeksiyon çıktı. Orada canım sıkıldı. Biraz duygulandım. Odaya girdiğimde Billur baygındı. Duygulanıp sarıldım. Ben ağlayınca kendine geldi ve ‘Aşkım merak etme, ben seni hiç bırakır mıyım’ dedi. Son diyaloğumuz o oldu.”

BİR KÖTÜ GÜNÜMÜZ BİLE GEÇMEDİ

Buğra Bahadırlı, çok üzgün olduğunu söyledi ve ekledi: “Billur, zamanında bana bir hikâye anlatmıştı. Bir adam karısını kaybediyor. Adam, haberi aldıktan sonra hemen bunu karısıyla paylaşmak istiyor ve ‘Şu an karımın öldüğü haberini gidip karımla paylaşmalıyım’ diyor. Benim de şu an hissettiğim şey o. Bir kötü günümüz bile geçmedi. Bir gün tartışmadık. Tabii ki fikir tartışmalarımız oldu ama bir gün kavga edip ayrılmaya niyetlenmedik.”

Berk Buğra Bahadırlı kimdir? Kaç Yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin