Billur Kalkavan'ın sağlık durumunda son gelişme!

Bir süredir kanser tedavisi gören Billur Kalkavan'dan flaş açıklama!

Gülcan Tarımoğlu
08 Eylül 2022 - 11:34
Magazin

Son dönemde Akciğeri kanseri tedavisi gören ünlüoyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, son sağlık durumuyla ilgili kendi sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. Kanserle savaşan ünlü oyuncu sevenlerini sık sık bilgilendirmeyi de ihmal etmiyor!

Geçtiğimiz Mayıs ayında Hamdi Alkan’ın paylaşımı ile ünlü isim Billur Kalkavan’ın kanser tedavisi gördüğü ortaya çıkmıştı. 

Peki ünlü oyuncunun son sağlık durumu nasıl? Billur Kalkavan sağlık durumuyla ilgili neler söyledi?

İşte Billur Kalkavan'ın sosyal medya hesabından yaptığı o açıklama:

"Yarın tekrar hastaneye gidiyorum. Bir kaç işlemlerimiz daha kaldı. Kanser hastaları bana sıkça soruyor, 'vücuduma port takılacak çok korkuyorum' diye, lütfen korkmayın, dünyanın en rahat şeyi. Benim ilk zamanlar vücudumda morarmayan yerim kalmamıştı. Bu port sayesinde tüm ilaçları, vitaminleri tek bir yerden vücuda enjekte ediyorlar.

Budur son durumlar. Çok fazla paylaşım yapmadığım için çok yazan oluyor.
Sizlerin güzel dilekleri ve enerjileri benim hızlıca iyileşmeme kesinlikle büyük katkı. Herkese minnettarım"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin