Bir Aile Hikayesi duygu dolu bir bölümle geliyor... 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

Bir Aile Hikayesi'nde Erdem'e ne oldu? Şakir'in hastalığı ilerliyor... 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!

Nurşah
09 Mayıs 2019 - 11:53
Yeni Bölüm

Fox Tv ekranlarının her bölümü büyük bir ilgiyle izlenen aile dram dizisi Bir Aile Hikayesi yine duygu dolu bir bölümle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor... 10. bölüm fragmanı yayınlandı!

19-05/09/bir-aile-hikayesi-10-bolum-erdem.jpg

Bir Aile Hikayesi Erdem'e ne oldu?

Ekrana gelen son bölümün son sahnesinde; Beste ile yeni bir başlangıç yapmak için Güneş ailesinin iftar yemeğine katılan Erdem, evdekilerin şaşkın bakışları arasında yere yığıldı... İzleyiciyi meraklandıran bu gelişmenin ardından 10. bölüm fragmanında Erdem'in hastanede yattığını gördük. Erdem'in beyin kanaması geçirdiği söyleniyor. Öte yandan, hastanede Beste ile birlikte gördüğümüz Erdem'in eski eşi Ceylan ise yeni olayların kapıda olduğunun işaretçisi gibi görünüyor.

19-05/09/bir-aile-hikayesi-10-bolum-sakir.jpg

Şakir'in hastalığı ilerliyor

Geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Şakir'in hastalığının ilerlemesi ve bu süreçte yaşanabileceklerin doktor tarafından Şakir'e söylenmesi yaklaşan sıkıntılı günlerin kapıda olduğunu gösteriyor. Kısa sürede izleyicilerin gönlüne taht kuran Şakir'in bu durumu duygusal anların yaşanmasına sebep olacak...

Hem Mahur ile kaybettiği zamanları kısa sürede geri kazanmak hem de Behiye ile arasındaki durumu düzeltmek isteyen Şakir dengeyi nasıl kuracak, yeni bölümde öğreneceğiz... 

Bir Aile Hikayesi 10. bölüm 2. fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin